İngiliz devinden Hakan Çalhanoğlu bombası!

Milan'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hakan Çalhanoğlu için İngiliz devi Manchester United'ın 5 yıllık bir kontrat önereceği ifade ediliyor.

İngiliz devinden Hakan Çalhanoğlu bombası!
İngiliz devinden Hakan Çalhanoğlu bombası!
GİRİŞ 28.10.2020 20:16 GÜNCELLEME 28.10.2020 20:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Milan'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hakan Çalhanoğlu, yeni mukavele görüşmelerinden memnun olmadı. Milli yıldız için İngiliz devi Manchester United'ın 5 yıllık bir kontrat önereceği ifade ediliyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, bu sezon gösterdiği performansla takımının vazgeçilmez isimleri arasında yerini aldı. 26 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

5 YILLIK KARLI TEKLİF

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre milli futbolcu, Milan'ın kendisine önerdiği yıllık 3 milyon euroluk teklife sıcak bakmıyor. Beklentilerinin altında bir teklif sunan Milan'a karşılık İngiliz devi Manchester United'ın, yıldız ismin kapısını 5 yıllık ve oldukça karlı bir teklifle çalacağı kaydedildi.

MILAN'LI YÖNETİCİLERLE YENİDEN BİR ARAYA GELECEK

Milan'la bu sezon çıktığı toplam 8 karşılaşmada 4 gol atan ve 4 de asist yapan Hakan Çalhanoğlu'nun, önümüzdeki günlerde yeniden Milan'lı yöneticilerle bir araya geleceği belirtildi.

YORUMLAR 6
  • Fatihli 3 yıl önce Şikayet Et
    Milanda çok ucuz oymuyor.yillik 5 veya 6 almalı.Hak ediyor.INGILTERE yeni adres olmali.Hakan çok iyi bi futbolcu vekarakter sahibi
    Cevapla
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Karakter olsa Trabzonspor dan aldığı parayı iade ederdi 6 ay futbol oynamadı o yüzden
    Cevapla
  • KaleliER 3 yıl önce Şikayet Et
    Mancestet den oynama garantisi isteyerek ..! , 4 yıl 5 er Milyon Euro talep etmeli . Syg.
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Milan bu yıl Iyi başladı. Ligde lider umarım kalır uzun yıllar milanda.
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Manchester değil de arsenal olabilir . Arsenalin 10 numara eksiği var . Malum mesutu da oynatmiyorlar. Ama yeniden bir Türk oyuncuya güvenirler mi bilmiyorum açıkçası .
    Cevapla
  • Zzzz 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl türk oyuncu arsenal e güvenirmi adam rekorları alt üst ederken iyiydi para mevzusuna kestiler adamı bitirdiler resmen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle