'G.Saray'ın teklifi çok kötü ve komikti'

Barcelona ve A Milii Futbol Takım'ın yıldızı Arda Turan ile Getafe maçı sonrası özel açıklamalarda bulundu.

'G.Saray'ın teklifi çok kötü ve komikti'
'G.Saray'ın teklifi çok kötü ve komikti'
GİRİŞ 15.03.2016 00:53 GÜNCELLEME 15.03.2016 02:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Camp Nou'daki 6-0'lık zaferde Getafe'ye attığı güzel röveşata golü sonrası Barcelona'nın yıldızı Arda Turan, Hürriyet gazetesinin sorularını cevapladı.
 
İşte Arda'nın Hürriyet'e yaptığı özel açıklamalar; 

'FENERBAHÇE'YE GİDERSEM...'

Arda Fenerbahçe’de oynar mı?

''Ahmet (Bulut) yaşadı o günleri. G.Saray’da o dönem 2.2 milyon Euro alıyorum. Aziz Yıldırım 7 milyon Euro teklif etti. Telefon çalıyor kaldırıyoruz Aziz Yıldırım. Kaç defa aradı. Fenerbahçe’ye gidersem tüm saygınlığımı kaybetmiş olurum. Bu kadar sevgi parayla ölçülemez. Ama Beşiktaş’a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş.

'AZİZ YILDIRIM' ELEŞTİRİLERİNE YORUM

Bana diyorlar ki neden Aziz Yıldırım’la selamlaştın! Fikret Orman ile de Yıldırım’la da sohbet edeceğim tabii ki. Bu benim de bir taraf olduğumu gösterir. Çok kötü yönlendiriliyoruz. Kanallar bazı spor programlarına nasıl izin veriyor anlamıyorum. Maç günü stada 18.30’da arabamla geldim, soyunma odasına girdim, maçtan sonra sivil kıyafetle çıktım. Ne maç yemeği ne takım otobüsü. Bana Türkiye’de ‘gemiyi önce kaptan terk etti’ dediler. Gerçekten cahillik bu, biz çok gerideyiz. 

'GALATASARAY'IN TEKLİFİ KOMİKTİ'
 
Barcelona'ya geldik, ben kulübe ve bu kadar yatırıma sadakat göstermek için kiralık gitmedim. G.Saray kiralamak istedi. Orada yapılan teklif kötü ve komikti. Ama ne yapalım G.Saray kulübümüzü seviyoruz.
 
'ORMAN'LA DA YILDIRIM'LA DA OTURUR SOHBET EDERİM'
 
Maç günü stada 18.30'da arabamla geldim, soyunma odasına girdim, maçtan sonra sivil kıyafetle çıktım. Ne maç yemeği ne takım otobüsü. Bana Türkiye’de ‘gemiyi önce kaptan terk etti’ dediler. Gerçekten cahillik bu, biz çok gerideyiz. Futbolcu maçtan önce ne yaptığını bilmiyorsa iki hafta sonra kaybolmaya mahkumdur.

'3 KUPA ALMIŞ HOCAYI GÖNDERDİLER'
 
3 kupa almış hocayı gönderdiler, kimseden tek ses çıkmadı. Bir sene başarısız olsun Hamza Hamzaoğlu, ne olur ki. Bizim kültürümüz bu, biz üç kupa alan, dördüncü yıldızı takan hocayı gönderiyoruz.

'ÖĞRETMENİM INIESTA'
 
Takımda ilişkiler süper. Egolarını yenmiş herkes, tabii ki hepimiz varoştan gelmişiz. Ben Bayrampaşa, Neymar Brezilya’nın varoşlarından, Messi de Arjantin’in varoşundan. Yapabildiğimiz en iyi şey oynamak. Sahaya çıkıp futbolun keyfini çıkarıyoruz. 

Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu Messi ama Iniesta sanat yapıyor. İdolüm ve öğretmenim o.'' 

YORUMLAR 8
  • tanju capitan 8 yıl önce Şikayet Et
    ben yeminlen fanatik Galatasaraylıyım.milli oyuncusun galatasarayda oynarken yüksek düzey deildin milli takımda barçada veya atletikodaki gibi oynamıyosun.senin türk medyasından farkın kalmamış.dedikodu sana yakışmamışta yakışmış olmuş.akıllı ol bu tip konuşmalar yapma.bi gol atarsın gene gönlümüzü alırsın.seni tüm türk halkı takip ediyo 7 den 70 e.dikkat et repörtajlarını beğen miyorum
    Cevapla
  • Hakkı 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım şu ki başkan ne sebeple arıyor bir futbolcuyu...Daha etkili olmak içinse, takım adı adına olumlu mu bu durum? Bakın reddedilinmiş sayılır. Bir de lütfen sevdiği takımları bilinen ve onların da talip olması söz konusu ise futbolculara diğer takımlar talip olmasınlar. Sevgi başka bir şey çünkü. Saygılarımla.
    Cevapla
  • Rıdvan 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye giderse saygınlığını kaybedecekmiş sende iyice kendini bulunmaz hint kumaşı sandın şunu unutma hint kumaşınında bir fiyatı vardır...bu zamana kadar susmustun keske aynısı gibi kalsaydın...yazık
    Cevapla
  • egean dolphin 8 yıl önce Şikayet Et
    profesyonel oyuncu cebini dusunur
    Cevapla
  • ademxx 8 yıl önce Şikayet Et
    arda haklı kendini düşünce olarak da geliştirmiş. saygı duyuyorum büyük iş yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle