Fenerbahçe taraftarına ahlaksız teklif

Bate Borisov - Fenerbahçe maçı biletlerin çok büyük bir kısmını satın alan kumarhanelerden akıl almaz teklif: ''Belarus'a gelip kumarhanemizde oyun oynayın. Maç biletiniz bizden. Bir bayan da size eşlik etsin.''

Fenerbahçe taraftarına ahlaksız teklif
Fenerbahçe taraftarına ahlaksız teklif
GİRİŞ 14.02.2013 11:20 GÜNCELLEME 14.02.2013 11:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Bate ile karşılaşacağı Borisov'da tam bir Türk çılgınlığı yaşanıyor!.. Maça Türkler'in büyük ilgi göstermesini fırsat olarak kullanmak isteyen Belaruslular daha önce eşi benzeri görülmemiş bir kampanya başlattı.

3 BİN TARAFTAR BEKLENİYOR

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, satışa çıkan biletlerin çok büyük bir kısmını satın alan kumarhaneler 3 bin dolarlık oyun oynayan Türk taraftarlara hem maçı izleme, hem de geceyi bir Rus kızıyla geçirme şansı veriyor.

Yetkililerden alınan bilgilere göre Türkler bu kampanyaya çok büyük ilgi gösteriyor. Ayrıca karşılaşmanın oynanacağı Grodno Stadı'nda tribünlerde 3 binin üzerinde Fenerbahçe taraftarının olması bekleniyor.

KAYNAK: TAKVİM.COM.TR
YORUMLAR 3
  • kadir sert 11 yıl önce Şikayet Et
    fb lilere ahlaksız teklif mi . şikeye normal diyenler için bu normalin de normalidir
    Cevapla
  • Mahmut Altunkaynak 11 yıl önce Şikayet Et
    Başlık ilginç " ahlaksız teklif ". İçerik dahada ilginç yoğun talep varmış.Teklife rağbet edenler ne oluyor pekii.
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    adamların ticarete kafası çalışıyor:)). türk varsa kadın her zaman ilk plandadır diyolar doğrusu bu malesef,türk taraftarlara maçmı rus kadınmı desen ne kadar fanatik olsa bile en azından düşünür karar için:))
    Cevapla