İddialı açıklama! 'F.Bahçe'yi eleyeceğiz'

Vardar Teknik Direktörü Cedomir Janevski, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Fenerbahçe karşısında 2-0'lık avantajı koruyarak tur atlamak istediklerini söyledi.

İddialı açıklama! 'F.Bahçe'yi eleyeceğiz'
İddialı açıklama! 'F.Bahçe'yi eleyeceğiz'
GİRİŞ 23.08.2017 21:25 GÜNCELLEME 23.08.2017 21:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ülker Stadı'ndaki basın toplantısına futbolcusu Dejan Blazevski'yle katılan Makedon takımının teknik direktörü Janevski, yarın büyük bir maça çıkacaklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Her ne kadar 2-0'lık avantajımız olsa da yarın zor bir maç olacak. Fenerbahçe, kalitesi çok yüksek bir takım ve çok büyük tecrübeleri var. Ateşli bir taraftar topluluğu önünde oynayacağız. İlk maçtaki 2-0'lık skor büyük bir avantaj ama bu, turun garanti olduğu anlamına gelmez. Ben turu geçeceğimize inanıyorum. Önemli bir avantajımız var ve bu, bize pozitif enerji veriyor."

Fenerbahçe'nin transferi konusunda anlaşmaya vardığı ancak resmi sözleşme imzalamak için FIFA'nın kararını beklediği 17 yaşındaki Makedon futbolcu Eljif Elmas'la ilgili gelen soruları da yanıtlayan Janevski, "Eljif Elmas'ı hiç görmedim. Ben uzun yıllar Belgrad'da yaşadım. Onun ismini duydum. Çok iyi bir futbolcu olduğunu duydum. Güçlü bir yetenek. Nasıl bir futbolcu olacağını zaman gösterecek. Genç oyuncular için zaman lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Vardar'ın Makedon futbolcusu Blazevski ise yarın çok zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Biz açık futbol oynuyoruz ve gol atmalıyız. Böylece işimiz kolaylaşacak. Tur için sahaya kalbimizi koymak zorundayız. İlk maçta aldığımız skoru korumamız lazım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Vardar, yarınki maçın son hazırlıklarını yaptı. Teknik direktör Janevski yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, pas çalışmasıyla başladı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Vardar'ın, yarınki karşılaşmanın taktik çalışmasını yaptığı öğrenildi.

YORUMLAR 10
  • Ercan 6 yıl önce Şikayet Et
    Fener bu maçı alırsa herşey güzel olacak bu maç super ligi de etkiler çok büyük moral olur ama kaybederse ben fenerden bu sene hiç birşey beklemiyorum alexten sonra bu takım hiç keyif vermiyor acı çekiyor taraftarinada acı cektiryorc
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Adama helal olsun en azından bızım aykut hoca dan daha cesaretlı konusuyor.Cesareti olmayanlar kaybetmeye mahkumdur
    Cevapla
  • Okay 6 yıl önce Şikayet Et
    En az 5
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    makedon dostlarımız en iyisine layık
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    çok beklersiniz aha bende yazıyorum eleyerek gidecek vardar görun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle