'G.Saray ve F.Bahçe bu Lyon ile oynasa...'

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Lyon'a 2-1'lik sonuçla yenilen Beşiktaş'ın mücadelesini değerlendirdi.

GİRİŞ 17.04.2017 12:49 GÜNCELLEME 17.04.2017 14:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ntvspor'da katıldığı bir programda konuşan Mehmet Demirkol, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Lyon ile bu halleri ile maç yapsalar 6-7 gol yiyip döneceklerini ifade etti.

''GALATASARAY VE FENERBAHÇE 6-7 GOL YER DÖNER''

‘'Ricardo Quaresma yok. 4 oyuncunun yerini değiştirmişsin buna rağmen tutmuyor. Bunu Galatasaray ve Fenerbahçe şu günkü halleri ile orada yapsalar 6-7 tane yer dönerler, Bu, Beşiktaş'ın yapısının ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor. Bittikten sonra da kimsenin kimseye karşı güvensizliği yok. Herkesin birbirine güveni tam. Atiba diyor ki; kaleci hata yaptı ama ben de yanlış pas attım, hata bende başladı. Şenol Güneş kızmış belli. İnsanların birbirine güvenmesinden daha büyük bir kazanım olamaz.''

YORUMLAR 11
  • GS-80 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor beyler.
    Cevapla
  • ismet cansuyu 7 yıl önce Şikayet Et
    YA ARKADAŞ SEN ...ERMAN ...RIDVAN..YİYORSA Bİ TAKIM ÇALIŞTIRIN....AMMA ÇOK BİLİYORSUNUZ...bi görelim bakalım takımınız nasıl olacak...profesör kesildiniz başımıza.
    Cevapla
  • blue 7 yıl önce Şikayet Et
    hayret ilk defa objektif bir yorum duydum mehmet demirkoldan..
    Cevapla
  • Malkoç 7 yıl önce Şikayet Et
    Keşke düzgün Türkçe konuşabilseydi.. Kiev mi demek istedi. Biri şuna FENER'in bu yıl Manchester ,Monaco , Feyenordu yendiğini söylesin. Bu takımlar öyle Dinamo Kiev'e de benzemez.
    Cevapla
  • Golden 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen böyle avut kendini. Oynadığınız top belli, yeriniz belli...
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru söylemiş bütün düzeni değiştirerek maça çıktık ayrıca maç içindede pozisyonlar kaç kere değişti ama gayet iyi oynadık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle