Skandal hakemden havaalanında şok tepki!

Beşiktaş'ın deplasmanda Dinamo Kiev'e 6-0 yenildiği maçın skandal hakemi Craig Thomson, havaalanındaki eleştiriye ilginç bir tepki verdi.

Skandal hakemden havaalanında şok tepki!
Skandal hakemden havaalanında şok tepki!
GİRİŞ 08.12.2016 12:05 GÜNCELLEME 08.12.2016 12:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İskoç hakem, Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e yenildiği maçta Andreas Beck'e gösterdiği kırmızı kart ve penaltı kararı, ardından da Aboubakar'ı oyundan atması ve ofsayttan atılan golü vermesiyle Beşiktaş'ın bir üst tura çıkmasını engelleyen isim oldu.

Fanatik muhabiri Orhan Yıldırım, İstanbul'a dönüş yapacağı sırasında hakem Craig Thomson ile karşılaştı. Yıldırım, o anları şöyle anlattı:

İstanbul’a dönüş için Kiev’de alandayım. Tam da güvenlik kontrolünden geçeceğim sırada, bir baktım yanımda maçın İskoç hakemi Thomson... İki hakem arkadaşı ile birlikte.

‘Pardon, penaltı ve kırmızı kart değildi’ dedim. İrkildi şöyle bir baktı. Eli ile sus işareti yaptı ve bir anda uzaklaşıp gitti. Diğerleri de tek kelime etmedi. Sadece ters ve boş bakıp arkasından devam ettiler."

YORUMLAR 1
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    Tezgah,hep işimizi son maça bırakıp tezgaha takılıyoruz içeride yenemediğin dinamo kiev'i dışarıda yenmeye çalışmak işi zora sokmaktır.
    Cevapla