Jose Mourinho'dan UEFA'ya isyan!

Manchester United Menajeri Jose Mourinho, Zorya ile oynayacakları mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho'dan UEFA'ya isyan!
Jose Mourinho'dan UEFA'ya isyan!
GİRİŞ 07.12.2016 21:08 GÜNCELLEME 07.12.2016 21:08

Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'ne önem verdiklerini söylerken; "Zorya ile oynadığımız ilk maç onlar ve bizim için zordu. Yine iki takım için zor bir maç olacak. Bizim için kritik bir maç, kaybedersek eleneceğimizi biliyoruz. UEFA'dan elenmek istemiyoruz, bizim için önemli bir turnuva. Kazanmak, gruptan çıkmak ve adım adım ilerlemek istiyoruz. Bu zorlu gruptan çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik adam, Premier Lig fikstürüne de tepki gösterirken, "Perşembe ve pazar günleri oynamak zor. Hiçbir zaman pazartesi oynayamıyoruz, bu bize yardımcı olmuyor" diye konuştu.

UEFA'YA ZEMİN ELEŞTİRİSİ

Ukrayna'da zeminin sıkıntılı olduğunu kaydeden deneyimli hoca, "Her şeyi iyiydi. Otel güzel, stadyum güzel ama zemin kötü Hava çok soğuk Zemin buz tutmuş. UEFA'nın zeminin durumunu bildiğini ve Ukrayna'daki şartların zor olduğunun farkında olduğunu düşünüyorum. UEFA, bu durumdan endişeli olsaydı, fikstürü değiştirir ve aralık ortasında bu maçı oynatmazdı. Bu bir problem" dedi.

Manchester'ın deplasman performansı ile ilgili de konuşan Jose Mourinho, "Feyenoord'a kaybettik ki, kazanmamız gerekiyordu. Fenerbahçe deplasmanında da ilk dakikada gol yedik ve zorlu bir deplasman, onlara kazanmak için gerekli kıvılcımı verdi. Eğer tur atlamak istiyorsak, 3 deplasman maçını kaybedemeyiz, kazanmalıyız" şeklinde açıklamada bulundu.

Manchester United ile Zorya, 8 Aralık Perşembe günü TSİ 21:00'da Chornomorets Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

KAYNAK: SPORX