Flaş iddia! Gerets, Avrupa devine!

Kariyerinde bir dönem Galatasaray'ı çalıştıran Gerets'in, Laurent Blanc'ın yerine Paris Saint Germain'in başına getirilebileceği belirtildi.

Flaş iddia! Gerets, Avrupa devine!
Flaş iddia! Gerets, Avrupa devine!
GİRİŞ 13.12.2014 15:32 GÜNCELLEME 13.12.2014 15:32

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'in teknik patronu Laurent Blanc'ın koltuğu ciddi şekilde sallanır hale geldi.

Alınan başarısız sonuçların ardından takımdaki geleceği ciddi şekilde tartışılan Fransız teknik adamın, son olarak Barcelona karşısında alınan mağlubiyet sonrasında yönetim tarafından ciddi şekilde uyarıldığı iddia edildi.

Fransız basınında yer alan haberde, Paris Saint Germain ile Laurent Blanc'ın yollarının ayrılması muhtemel olarak belirtilirken, deneyimli teknik adamın yerine geçmesi olası olan antrenörlere yer verildi.

GALATASARAY'DAN İKİ İSİM...

Söz konusu haberde 2005-2007 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştıran ve şu an Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Jazira'nın başında bulunan Eric Gerets'in, Laurent Blanc'ın yerine göreve getirilebilecek isimler arasında bulunduğu kaydedildi.

Bahsi geçen listede yer alan ve Galatasaray'dan tanınan tek isim Eric Gerets olmadı. Belçikalı teknik adamın yanı sıra 2003-2004 yılları arasında Galatasaray forması giyen Frank de Boer da Laurent Blanc'ın koltuğuna aday gösterildi.

KAYNAK: SPORX