'Ooh, cehennemden kurtulduk'

2010'da Beşiktaş maçında 2-3 metreden sesini duyuramadığını söyleyen Limbersky, "Gençlere bu maçta bizi nasıl bir cehennemin beklediğini anlatmıştım ama neyse ki maç seyircisiz" dedi.

'Ooh, cehennemden kurtulduk'
'Ooh, cehennemden kurtulduk'
GİRİŞ 14.03.2013 08:08 GÜNCELLEME 14.03.2013 08:08

Viktoria Plzen'in tecrübeli savunma oyuncusu David Limbersky'den, bugünkü karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasıyla ilgili çarpıcı sözler. Cezalı olduğu için geçtiğimiz hafta Çek Cumhuriyeti'nde oynanan ilk maçta forma giyemeyen Limbersky, 2010'da Beşiktaş'a karşı oynadığı maçı hâlâ unutamadığını söyledi. Bugünkü karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasına çok sevindiğini söyleyen Limbersky, bunu İnönü'de yaşadığı tecrübeye bağlayıp, "Statta inanılmaz bir atmosfer vardı. 2-3 metre uzaklıktan bile saha içinde takım arkadaşlarımı sesimi duyuramıyordum. O kadar fazla ses vardı ki, kulaklarımız bundan rahatsız olmuştu (gülüyor).

Bizim için avantaj
Eşleşme öncesinde takımdaki genç arkadaşlarıma, Fenerbahçe ile eşleşmemiz durumunda bizi nasıl bir ortamın beklediğini tecrübeme dayanarak anlatmıştım. Onlara, statta 50 binden fazla kişi olacağını ve ortamın adeta bir cehennemi andıracağını söylemiştim. Neyse ki, bunların hiçbirisi olmayacak. Rövanşın seyircisiz oynanacak olması bizim için çok önemli bir artı. Bu ortamda etkili olup, mutlaka gol pozisyonlarına gireceğimizi düşünüyorum" sözlerini sarfetti.