Zemin temizlendi! Maç oynanacak...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bugün oynanacak Sivasspor - Antalyaspor maçının ertelenme riski kalmadı.

Zemin temizlendi! Maç oynanacak...
Zemin temizlendi! Maç oynanacak...
GİRİŞ 13.02.2020 17:47 GÜNCELLEME 13.02.2020 17:47
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sivas'ta günlerdir devam eden kar yağışı sebebiyle Sivas 4 Eylül Stadyumu'nun zemini karla kaplandı. Zemini temizleme çalışmalarına sabah saatlerinde başlandı.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ve karşılaşmanın dördüncü hakemi Emre Malok, kupada bu akşam saat 19.15'te oynanacak Sivasspor-Antalyaspor maçı öncesinde Yeni 4 Eylül Stadı'nı inceledi.

Yetkililer, kar yağışının durmasının beklendiğini belirterek, saha zemininin temizlenmesiyle mücadelenin oynatılabileceği yönünde karar verdi. Zemin temizlendi ve maç oynanacak hale geldi.

Turu geçenin yarı finale çıkacağı eşleşmenin Antalya'da oynanan ilk maçı 0-0 bitmişti.

 


Antalyaspor'u taşıyan uçak Çarşamba günü kar yağışı sebebiyle Sivas'a inememiş ve Kayseri'ye yönelmişti. Kafile Sivas'a otobüsle geldi.

"BİZ MAÇIN OYNANMASINDAN YANAYIZ"

Sivasspor Asbaşkanı Faruk Taşseten, Federasyon temsilcileri ile toplantı yapıp durumu değerlendirdiklerini belirterek, "Yaptığımız toplantı sonucunda, bizler de oynanmasını istiyoruz. Bu maç nasıl olsa oynanacak. Sıkışık maç programı kalmaması açısından da oynanması yönünde biz de istiyoruz, Antalyaspor da istiyor. Yoğun bir yolculuk yaptılar, sıkıntılı geldiler. Sivas'a inemeyip, Kayseri'ye gittiler. Onlar da oynanması yönünde görüş bildirdi. Futbol Federasyonu ve hakemlerimiz de biz de oynanmasını istiyoruz. Yalnız oynanması için karın durması gerekiyor. Sahaya makine sokamadığımız için mecbur sıyırma yöntemi ile arkadaşlarımız kısa bir süre içerisinde temizleyecekler. Karın durmasını bekliyoruz. Önemli olan kazasız belasız maçın tamamlanması. Oynanması için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Ertelenme istemediklerini belirten Taşseten, "Lig başlıyor. Yarın ilk maç var. Sanmıyorum erteleme olacağını. Muhtemelen kar duracaktır. Saat 16.00 gibi karın durmasını bekliyoruz. Federasyon maç saatini 19.15 olarak belirlemişti" dedi.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın maç günü ve saatleri ilme ilgili yaptığı uyarılarda haklı çıktığının sorulması üzerine, "Biz çarşamba veya Salı günü oynanmasını istemiştik. İklim şartları ortada. Artık konuşmak anlamsız olacak. Her şart altında artık bir an önce oynayıp maçı tamamlamak ve yarı finale adımızı yazdırmak istiyoruz" ifadelerin kullandı.

YORUMLAR 8
  • İktisatçı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız o lastik tekerlekli aracla stadın karlarını kuremeyin. Galatasaray Juventus maçından aklınıza gelsin çimleri ciddi manada tahrip ediyor.
    Cevapla
  • vusda 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir taktik. Rıza hocanın dediklerini hatırlayın. Saha bakımı kasıtlı yapılmaz ise maç oynanamaz ve bu şekilde hafta sonundaki TS maçına daha diri çıkabilirler. Bu da hem kupa hem ligi güvence altına almalarını sağlar.
    Cevapla
  • Vuslat 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı trabzonun yaptigi gibi dime
    Cevapla
  • mahmuthan 4 yıl önce Şikayet Et
    ts macina zinde çikılacak.
    Cevapla
  • TürkMücahid 4 yıl önce Şikayet Et
    hani sahanızda alttan ısıtma var diye övünüyordunuz ya ne oldu ???
    Cevapla
  • Sarıı 4 yıl önce Şikayet Et
    Isıtma 50 cmlik karı buharlaştıramıyor
    Cevapla
  • alp-eren 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar kar yağar ise soba olsa altta dayanmaz dostum
    Cevapla
  • Sarı lacıvert 4 yıl önce Şikayet Et
    Ceza verecegınıze ıslerı duzeltsenız !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle