Amed'den maç sonu Fenerbahçe itirafı!

Amed Sportif Faaliyetler'in Sportif Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Amed'den maç sonu Fenerbahçe itirafı!
Amed'den maç sonu Fenerbahçe itirafı!
GİRİŞ 09.02.2016 16:39 GÜNCELLEME 09.02.2016 16:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Amed Sportif Faaliyetler'in Sportif Direktörü Sertaç Küçükbayrak, bu kadar gollü maç beklemediklerini söyledi.

Fenerbahçe maçından sonra yayıncı kuruluşa konuşan Küçükbayrak "Fenerbahçe çok büyük bir takım, yıldızlar topluluğu. Kupadaki 10. maçımız ve namağlup gidiyoruz. Kadıköy'de oynamak hiç kolay değil. Orada da iyi oynamak istiyoruz. İnşallah oyunumuzu skora yansıtabiliriz. Bu maçın seyircili oynanmasını ve Diyarbakır halkının bu maçı izlemesini isterdim" dedi.

YORUMLAR 2
  • fbli 8 yıl önce Şikayet Et
    kadıköyde size her attiğımız golü vatan için şehit olan emniyet mensuplarına armağan edeceğiz.her golde apo ve yanlısının kulaklarını çınlatacağız bu böyle biline adam olana kadar sırtınızdan sopa eksik olmayacak hain herifler...
    Cevapla
  • Malesef 8 yıl önce Şikayet Et
    isin icine teror yandasligi katmasaydiniz Diyarbakir seyirciside izlerdi Mardin seyirciside. Ama malesef gercekten mi destekliyorsunuz yoksa zorla mi yaptiriyorlar bilmiyorum yapmadan duramiyorsunuz illa isin biryerine bulastiriyorsunuz baris diyorsunuz dostluk diyorsunuz ama spor diyorsunuz ama silahli illegal bir orgute destek veriyorsunuz. bunu bu ulkenin hicbir kurulu kabul etmez. Bi sekilde engel yersiniz herzaman sadece siz degil sizin yuzunuzden o bolge halkida mahrum kalir.
    Cevapla