Amedspor'dan F.Bahçe'ye sürpriz telefon!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleşen Fenerbahçe ile Amed Sportif Faaliyetler arasında dostluk rüzgarları esiyor.

Amedspor'dan F.Bahçe'ye sürpriz telefon!
Amedspor'dan F.Bahçe'ye sürpriz telefon!
GİRİŞ 08.02.2016 16:01 GÜNCELLEME 08.02.2016 16:01
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin merakla beklediği bu maç öncesi Amedspor'dan Fenerbahçe Kulübü'ne sürpriz bir telefon geldi. Diyarbakır kulübünün Başkan Vekili Nurullah Edemen, öğle saatlerinde Mahmut Uslu'yu telefonla arayarak, "Karşılaşmanın dostça geçmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Yarın saat kaçta Diyarbakır'da olacağınızı bildirirseniz sizi çiçeklerle karşılamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu jesti memnuniyetle karşıladıklarını belirten Uslu, saat kaçta inecekleri konusunda henüz bilgilerinin olmadığını, ancak kısa zaman içinde kendilerine bildireceklerini söyledi.

AZİZ YILDIRIM'IN ANTALYA'DAKİ KONUŞMASI ORTAMI YUMUŞATTI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Amedspor maçı öncesi Antalya’da yaptığı açıklamaların ortamı yumuşattığı öğrenilirken, sarı lacivertlilerin buna rağmen yoğun güvenlik önlemleri ile korunacağı belirtildi.

Yıldırım, Amedspor maçı ile ilgili şunları söylemişti:

"Yönetici arkadaşlarımız takımla birlikte gidecekler. Olayı fazla büyütmeyin. Kupada son 8 takım arasına kaldığı için Amed Sportif Faaliyetler'i tebrik etmek lazım. İmkansızlıklar içindeki bir 2. Lig takımının bu noktaya gelmesi iyi bir şey. Biz spor yapıyoruz. Siyasetle ilişkimiz yoktur. Fenerbahçe bizim üst kimliğimizdir. İçinde her türden vatandaş vardır. Futbolun güzelliğini göstermek için gideceğiz. Yenmişiz, yenilmişiz hiç önemli değil. Önemli olan, oraya gidip Diyarbakır'a Fenerbahçe sevgisini taşımak."

YORUMLAR 14
  • AHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    ( Biz spor yapıyoruz. Siyasetle ilişkimiz yoktur ) Hee aziz efendi yani diyarbakırdaki olayların hepsi siyaset yüzünden oldu demek. anlaşıldı seninde safın bellei. git kumda oyna !...
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    inşallah yener yenilirse feneri brakacağım
    Cevapla
  • mişafir 8 yıl önce Şikayet Et
    sen zaten b.jimnastik kulubu taraftarısın boşa ayak yapma
    Cevapla
  • şükrü 8 yıl önce Şikayet Et
    amed spor kupayı almasını istiyorum.ondan sonra siyasiler direk super lige alsın.ankaragücünden neyi noksan amed sporun.
    Cevapla
  • guney 8 yıl önce Şikayet Et
    şerefi:))
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    azizin memleketi, sonuçta aynı safdalar
    Cevapla
  • xyzt 8 yıl önce Şikayet Et
    mac dusuk skor bitecek...fena oynamiyo amed
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle