Aykut Demir'de sona yaklaşıldı

Bordo-Mavililer, Aykut Demir'e imza attırma konusunda büyük yol kat etti. Bu transferin bitmesi için tek engel, Henrique'nin Başkent'e gitmeye ikna edilmesi.

Aykut Demir'de sona yaklaşıldı
Aykut Demir'de sona yaklaşıldı
GİRİŞ 10.01.2013 11:20 GÜNCELLEME 10.01.2013 11:20

Trabzonspor, stoper transferini bitirmek için girişimleri hızlandırdı. Sadri Şener ile Şenol Güneş'in Antalya'da yaptığı toplantıdan, 'Aykut Demir' ismi çıktı.

Güneş, 24 yaşındaki savunma oyuncusunun alınması halinde, uzun yıllar savunmada sıkıntı çekilmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine Sadri Şener, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'la temasa geçti.

Yapılan görüşmelerin ardından, Aykut ile Paulo Henrique'nin takası konusunda anlaşma sağlandı. Trabzonspor, Sambacı'nın yanı sıra Kırmızı-Siyahlılar'a para da verecek.

Bordo-Mavililer, Aykut Demir'le de el sıkıştı. Artık tüm gözler, Paulo Henrique'nin vereceği kararda. Brezilyalı futbolcu, Gençlerbirliği'ne gitmeyi kabul ederse, önümüzdeki haftaya kadar imzalar atılacak.

Henrique'nin sorun çıkarması halinde ise transfer tıkanacak. Çünkü Fuat Çapa, takas için Paulo Henrique dışında bir futbolcu istemiyor.