Trabzonspor'da gol sorunu çözülüyor

Burak Yılmaz'ın G.Saray'a gitmesi ve Vittek ile Henrique'nin etkisiz performansları, Trabzonspor'u kaliteli bir forvet transferi konusuna adeta mecbur bırakmıştı.

Trabzonspor'da gol sorunu çözülüyor
Trabzonspor'da gol sorunu çözülüyor
GİRİŞ 06.08.2012 17:20 GÜNCELLEME 06.08.2012 17:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son günlerde bu konuda vites yükselten Bordo-Mavili yönetim, turnayı gözünden vurabilir. Fırtına, Senegal'in dünya futboluna sunduğu yeni yıldız adaylarından Moussa Konate transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Maccabi Tel Aviv'i 2 milyon Euro'ya ikna eden Bordo-Mavili ekibin, 19 yaşındaki genç golcüye çarşamba günü resmi imzayı attırabileceği öğrenildi. Olimpiyatlarda Senegal Milli Takımı adına forma giydiği 4 maçta 5 gole imza atan Konate transferindeki en önemli engel İngiliz kulüpleri.

Newcastle United, Sunderland ve West Ham United gibi Premier Lig ekipleri de Moussa Konate için nabız yoklarken, Bordo-Mavili yöneticilerin genç yeteneği kaçırmamak için çalışmalarını hızlandırdıkları ifade edildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • kerem erkan 11 yıl önce Şikayet Et
    son anda kaçırırlar. son anda kaçırıp gidip nerde işe yaramaz adam varsa alıp gelirler son dakikada tabi bizi hersene kanser etmeyi nasılda başarıyorlar
    Cevapla