Ünal Karaman: 100 milyon euro bütçeleri var

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Krasnodar mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Ünal Karaman: 100 milyon euro bütçeleri var
Ünal Karaman: 100 milyon euro bütçeleri var
GİRİŞ 25.10.2019 00:39 GÜNCELLEME 25.10.2019 00:40
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Krasnodar maçı sonrası konuştu.

 

 

İşte Ünal Karaman'ın sözleri...

Karşılaşmayla ilgili konuşan ve Trabzonspor'daki mevcut oyuncu kadrosunu değerlendiren Ünal Karaman "İlk yarıda güzel şeyler yaptık. İkinci yarıya anlamsız şekilde kötü başladık ve devamına gol yedik. İkinci yarıda da verilen mücadeleden, gayretten memnunum. Ancak bu bir güç dengesidir. Fakat biz bazı şeyleri dile getiremeyiz. Elimdeki oyuncu kadrosunu ve yeteneklerini sonuna kadar değerlendirdiğimi düşünüyorum. Sonuca bakmadan, oyundan memnunum. Maçın hikayesini küçük dokunuşlar ve paslar belirliyor. Biz onda eksik kaldık. Oyuncular, mevcut yeteneklerini sonuna kadar kullandı." dedi.

 

 

"KRASNODAR'IN BÜTÇESİ 100 MİLYON €"

Krasnodar'ın 100 milyon euro bütçesi olduğunu söyleyen Ünal Karaman "Bu maçı kaybedenin grupta işi zor olacaktı. Bazen deve kuşu gibi kafamızı kuma gömsek bile, bu takımların bütçeleri çok yüksek. 100 milyon euro bütçeleri var. Buna rağmen bu takımları farklı değerlendiriyorlar. Hayal satmanın bir anlamı yok, son üç maça kazanmak için çıkacağız ama işimizin zorluğunu bileceğiz. Trabzonspor nerede oynarsa oynasın mücadele eder. Kalan üç maçta da mücadele edeceğiz ve sonuç ne olacak göreceğiz. Ancak işimiz kolay değil." açıklamalarını yaptı.

"KRASNODAR'I YENMEMİZ GEREK"

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki durumunu değerlendirmesi istenen Ünal Karaman "Basel'in Getafe'yi yenmesinin ardından ister istemez Krasnodar da havaya girdi. Bizim şimdi üç maçı da kazanmamız ve rakiplerin durumuna bakmamız gerek. Krasnodar ile deplasmanda oynayacağımız maçı kazanmamız gerekiyor, bunun gayreti içerisinde olacağız." diye konuştu.

ABDÜLKADİR PARMAK'IN SON DURUMU

İkinci yarıda sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Abdülkadir Parmak ile ilgili de konuşan Ünal Karaman "Abdülkadir Parmak, cuma günü dinlenecek. Cumartesi günü gerekli kontrolleri yapılacak, ona göre bilgilendirme yaparız." dedi.

YORUMLAR 22
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İşi parasal olarak değerlendirmek hatadır Krasnodar takımı Trabzonspor'dan daha iyi bir takım değil. Takımın iki as stoperini birden değişiyorsanız bu durum maçı ciddiye almadığınızı gösterir ki bu maç grubun kaderini belirleyecek olan bir maçtı.
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Buyur Sen yönet takımı
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ultraslan boş yapma çeşit önce neyin ne için yazıldığını öğren sonra konuş elinde ptemier ligdenngelen struddige var sosa var var oğlu var o takımı yenemiyorsan orada oturmayacaksın eğer futbol bilginnvarsa yunan takımıyla yapılan son maçtan beri takım avrupada sefilleri oynuyor bu arada ts li değilim ama senin ve senin gibi futbol cahilleri için sadece takip etmek bile yeterli oluyor yazasın varsa buyur bekliyoruz burada
    Cevapla
  • Şota 4 yıl önce Şikayet Et
    Kupa başlamadan önce kararınızı verin böyle yapacaksanız başka gitmek isteyen takım gitsin uefa ya önem vermiyorlar
    Cevapla
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    100milyon çok mu fenerbahçe'ye beşiktaş'a galatasaray'a kafa tutuyorsunuz bunlardan fazla mı bütçesi?
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Tl demiyor euro diyor. Körmüsünüz. Fenerbahçe ve beşiktasın bütçesinden fazla.
    Cevapla
  • Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde ise - 200 milyon bütçe var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle