Yusuf Yazıcı transferi resmen açıklandı!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını bir video ile açıkladı.

GİRİŞ 06.08.2019 10:43 GÜNCELLEME 06.08.2019 12:23
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fransız Kulübü Lille, Yusuf Yazıcı transferini resmen açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada A Milli oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. bonservis konusunda ise bilgi verilmedi.

Lille, transferi açıklamasının ardından Yusuf Yazıcı'nın tesisleri gezdiği görüntülerin yer aldığı bir videoyu takipçileriyle paylaştı. 

Kulüp üst yöneticisi Marc Ingla, internet sitesinde yer alan açıklamasında, Yusuf Yazıcı'nın transferinin Lille için memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

Milli futbolcunun genç yaşına rağmen Türkiye'de popüler olduğunu aktaran Ingla, "Trabzonspor'un lideriydi ve milli takımda forma giyiyor. Mükemmel bir teknik kaliteye, yeteneğe ve sol ayağa sahip. Yeni sezonda gücümüze zenginlik katacak. Gelişimini bizimle de sürdüreceğinden eminiz. Yeteneğini en kısa sürede Ligue 1'de de gösterecek ve takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacaktır. Hoş geldin." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 22
  • Dikiştutmaz Sabri. 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük düşünmek büyük zaferleri getirir.Kalıp mücadele etmek ve trabzona avrupada başarı getirmek hedefi varken sıradan bir takımı ve parayı tercih etti.
    Cevapla
  • Faruk Aygun 4 yıl önce Şikayet Et
    hayirli olsun deyip konuyu kapatalim artik.
    Cevapla
  • laz 4 yıl önce Şikayet Et
    yazik
    Cevapla
  • HASSANO 4 yıl önce Şikayet Et
    Forma göğüste 11 numara yazıyor.Sırtta 12 numara.Bu adam kaç numara giyecek :)
    Cevapla
  • zeynep 4 yıl önce Şikayet Et
    trabzonspor 61
    Cevapla
  • Babakartal44: 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana güveniyoruz yüzümüzü kara çıkarma başarılar dileriz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle