'İzlanda maçı Trabzon'da oynansın'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, taraftarların İzlanda milli maçını Trabzon'da oynanması talebi hakkında konuştu

'İzlanda maçı Trabzon'da oynansın'
'İzlanda maçı Trabzon'da oynansın'
GİRİŞ 10.06.2019 15:30 GÜNCELLEME 10.06.2019 15:31
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, taraftarların milli maçın Trabzon'da oynanması talebi hakkında Haber61'e özel açıklamada bulundu.

Ağaoğlu, "Milli maçın Trabzon'da oynanması tabiiki de gurur verici bir durum. Trabzonspor olarak her zaman talepkarız. Ancak bu mesele öyle bir iki saatte karara bağlanacak meseleler değildir. Trabzonspor taraftarı milli maç hangi şehirde oynanırsa oynansın Milli takıma destek vermeye hazır olacaktır. Milli maçın Trabzon'da oynanması camiamızı her zaman gururlandırır." dedi.

Öte yandan Trabzonspor'un 3 Haziran'da UEFA'ya verdiği savunmanın ardından herhangi bir kararın çıkmadığını belirten Ağaoğlu, konu ile ilgili kararın bu hafta içerisinde çıkmasını beklediklerini ifade etti.

Transferde birkaç oyuncu ile görüşmelerini sürdürdüklerini belirten Ağaoğlu, "Transferde henüz net bir durum yok. İmza atmadan bir şey diyemeyiz." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 23
  • Sacma 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Savasa gidiyorsunuz bosverin alti ustu futbol..futbolcular para kazanacak biz kavga edecegiz gazlara gelmeyin
    Cevapla
  • Sakaryasporlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakaryada oynansin
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence Avrupa Konyadan korktuğu için böyle bir provakasyon yapmış olabilir. Konya normalde pek futbol sevmez fakat Milli ve Yerli duyguları çok güçlüdür. Bu taraftar gücü olarak yansıdı zaten. Bu birilerini fena korkuttu. Kah Konya şöyle kah Konya böyle bence işin özü bu.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    En son milli takımı desteklenmek yerine ülkemizi yabancılara şilayet eden Trabzonda mı?
    Cevapla
  • Dadaş25 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye Trabzonda Erzurumda oynansin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle