Karaman'dan büyük tepki! 'Arkadaşlar yapmayın bunu'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'a yenilerek elendikleri maçın ardından sert sözler kullandı.

GİRİŞ 26.02.2019 22:47 GÜNCELLEME 27.02.2019 08:41
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Ümraniyespor'a 3-1 yenilen Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman, maçın ardından hakemleri sert sözlerle eleştirdi.

''BU KADAR BASİT DEĞİL, ÇOK RAHATSIZIM''

''Bu karşılaşmalarda bir kazanan, bir kaybeden olacak. Bugün biz kaybeden takım olduk. İçeride pozisyonlara tekrar bakıyorum. Arkadaşlar futbol oynuyoruz. Savunma oyuncularını iptal edelim o zaman. Bakıyorum, doğru bakmaya çalışıyorum. Zorluyorum, ikili mücadelede mi var faul, elle mi müdahale var.  Hiçbir şey göremiyorum. Ümraniyespor'un galibiyetini küçümsemiyorum ama arkadaşlar yapmayın bunu.

 

 

''YAKIŞTIRAMIYORUM, DOĞRU BULMUYORUM"

Beni ve camiamı tatmin edici bir açıklama olması lazım. Burada insanlar mücadele veriyor. Ceza alanı içinde savunma oyuncusu hiç mi müdahale etmeyecek? Yapmayın bunu! Son derece rahatsızım. Lig maçında başımıza geliyor, dönüyoruz yine aynısını burada yaşıyoruz. Kötü oynayıp kaybedebilirsiniz, onu da hazmederiz. Ama bu kararları yakıştıramıyorum. Doğru da bulmuyorum.''

YORUMLAR 37
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor maçında abdulkadir kendini yere atıp penaltı alırken niye konuşmadın bay Ünal ?
    Cevapla
  • tu_TS_ak 5 yıl önce Şikayet Et
    umraniye'ye tebrikler. helal olsun. yollari acik olsun. biz kendimize bakalim. hakemleri de yenmek zorundayiz her zaman. bu maç da sadece hakeme yuklenmek abesle iştigal..
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bu FB,GS,BŞK,TS takımlarının yönetici ve teknik heyetleri yenilince hep hakemlere kabaat buluyor.niye kardeşim niye.yanlış yapıyorlar.
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    hakemler VAR a gidip penaltı kararı veriyor diğer takımlar için . trabzon spor için VAR a giden hakem diye geçinen kişiler nedense trabzonsporun penaltısını iptal ediyor. bu olay bütün dünyanın gözleri önünde oluyor ama nedense herkes bakıp geçiyor. eğer bu camiayı daha çok kızdırırlarsa olacak olan lardan bakalım kim zararlı çıkacak.
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Trabzonspor un penaltısını vermemişler öyle mi ? Ulen ALLAH dan korkun be hakem verdi penaltıyı peki görmedin mi ? Var incelemesini. Gördüğünüz halde hala hakemleri tehdit ederek nereye gideceksiniz. Konya maçındada aynı tehdidi yaptınız ve hakem uydurma bir penaltı verdiydi ve orada çok mutlu olmuştunuz değil mi ?
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    vara gidip önce hatalı verdiği penaltıyı iptal edemez mi? ne mantık la sizinkisi. adam resmen kendini attı yere küçük bir temas var ama teması hissettiğinde attı kendini hatta bir saniye geç attı resmen görünüyor biraz itidalli olun bırakın şu nefret söylemlerini
    Cevapla
  • Ahmed 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendini yere atan oyuncusunun pozisyonu penaltı verilseydi ümraniyeyi savunur muydu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle