Milli yıldız imza için İspanya'da!

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, Celta Vigo yönetimiyle İspanya'da masaya oturdu. Anlaşma sağlanırsa imzalar atılacak.

Milli yıldız imza için İspanya'da!
Milli yıldız imza için İspanya'da!
GİRİŞ 12.06.2018 16:49 GÜNCELLEME 12.06.2018 17:00
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

.
Trabzonspor ve A Milli Takım'ın yıldızı Okay Yokuşlu, yuvadan ayrılmak üzere. Okay Yokuşlu ile Celta Vigo yönetimi İspanya'da görüşmelere başladı.


BAŞKAN DOĞRULAMIŞTI

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu bugün yaptığı açıklamada, "Celta Vigo ve Zenit, Okay Yokuşlu'yu istiyor. 6 milyon euro yatırmaları halinde bu transfer gerçekleşir." diye konuşmuştu.

OKAY YOKUŞLU İMZA İÇİN İSPANYA'DA

Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasının ardından Okay Yokuşlu'nun İspanya'da Celta Vigo ile görüştüğü ve sağlık kontrollerinden geçerek sözleşme imzalayacağı ortaya çıktı.

YORUMLAR 24
  • crm 5 yıl önce Şikayet Et
    TS yönetimi finansal olarak çok zor durumda olduğu için mecburen satıyor, çok kaliteli ve fiziği çok düzgün, biraz daha kuvvetlenirse daha iyi yerlere kesin gelecek, ALLAH yolunu açık etsin. Milli takımın artık değişöez oyuncusudur.
    Cevapla
  • gurgula 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence takımdaki en faydalı adamdı, fiyat az kesinlikle, celta onun hedefi olamaz, ya üst takımlara geçer ispanyada ya da bikaç sene sonra istanbulun üçüzlerinden birine gider. Çok üzüldüm.
    Cevapla
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    bumu yıldız, güldürmeyin adamı
    Cevapla
  • Yunus emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Seneye gitmeliydi. Batı öncesi En az 1sene daha kendini geliştirmeli
    Cevapla
  • mekkeli yasir 5 yıl önce Şikayet Et
    ts demi geliştirecek güldürme beni
    Cevapla
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Okay her mevkide oynayabilen biri. Joker gibi ama kendine fazla güveninden hatalar yapıyor. iyi bir hoca ile çalışsa çok farklı noktalara gelebilir. TS satarsa hata yapar bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle