Ersun Yanal hakkında skandal iddialar!

Trabzonspor'da görevden uzaklaştırılan Ersun Yanal'ın sonunu bazı davranışlarının getirdiği ve futbolcuların hocalarına karşı saygısının kalmadığı belirtildi.

Ersun Yanal hakkında skandal iddialar!
Ersun Yanal hakkında skandal iddialar!
GİRİŞ 23.10.2017 12:10 GÜNCELLEME 23.10.2017 12:10
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ocak 2017'de ara transferde takıma katılan Kolombiyalı Rodallega'nın, takım içinde büyük sıkıntı yarattığı iddia edilirken, birçok oyuncunun Ersun Yanal'a karşı tavır aldığı bildirildi.

Rodallega'nın bu nedenle genelikle ilk 11'de tercih edilmediği ve bu sezon 9 maçta sadece 168 dakika süre aldığı da hatırlatıldı. 2017 yılı başında 1.6 milyon euro bonservisle alınan ve 3 gole imza atabilen Rodallega'nın diğer oyuncularla da pek konuşmadığı ifade edildi.

Bu arada takım içinde, yapılan idmanlar ve maçlardaki kadro tercihlerinin de fazlaca tepki gördüğü; Ersun Yanal'ın oyuncularla ilişkilerini düzeltemediği için başarılı olamadığı belirtildi. Antrenmanlarda Yanal'ın oyunculara yakışıksız sözler sarfettiği de iddia edilirken, futbolcuların bu nedenle hocalarına saygısının kalmadığı notu da düşüldü. (DHA)

YORUMLAR 9
  • alpagu 6 yıl önce Şikayet Et
    takımun önune geçip de kendi egoist olursa olacağı buydu, futbolcu teknik direktörü baba bilmeli o da ersun da yok çok soğuk, olan taraftara oldu takım kaliteli ekmek yapacak usta yok ha bu arada rizanın yerine çok daha kaliteli değerler vardı,hami bu takımın terini alnının akıyla akıtmış bir değerdi yönetim hiç mi görmüyor
    Cevapla
  • Mısafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ula burak ts ruda karıştırdın
    Cevapla
  • gardenaga 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adami ust bi pozisyonda tutacaksin .kadro kuracak ve taktik verecek oyuncu secip alt yapiyi kuracak.adam yonetimi zayif.oyuncular kalitelise ersun yanali sevmiyorlar.egosu yuksek.o yuzden iyi bir mantor hoca ve teknik ekiple isler yurutulecek.
    Cevapla
  • Abdi şakrak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu trabzonspordan bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • ozkayalar 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işi beceremedi.un vardı şeker vardı helva yapamadı.trabzonspor tarihinin hezimetlerini ersun yenal zamanında yaşadı.transferleri kendi yaptırdı.mazeret yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle