Başkan Usta'ya 'pankart' şoku!

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta'yı, protesto etmek isteyen kişi veya kişiler tarafından asılan pankart büyük tepki topladı.

Başkan Usta'ya 'pankart' şoku!
Başkan Usta'ya 'pankart' şoku!
GİRİŞ 27.07.2017 11:00 GÜNCELLEME 27.07.2017 11:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başkan Usta'ya destek mesajları yağarken, pankartı asanların ve arkasındaki güçlerin bir an önce ortaya çıkartılarak deşifre edilmeleri istendi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'yı protesto etmek isteyen kişi veya kişiler tarafından Usta'nın sahibi olduğu hastanenin önüne asılan pankart büyük bir tepki topladı. Üzerinde Usta'nın fotoğrafıyla birlikte "Yalanın batsın yalancısın" sözleri bulunan pankartı kimlerin astığı ise henüz tespit edilemedi. 

Kısa sürede sosyal medyada yayılan pankart bordo-mavili taraftarların büyük tepkisini çekti. Yapanların bir an önce deşifre edilmesi istenirken, sosyal medya üzerinden de bordo-mavili taraftarlar Muharrem Usta'ya büyük destek verdi.

Yapılan eylemin Trabzonspor'a zarar verdiği savunulurken, sivil toplum kuruluşlarının da bu yapılan eyleme tepki vermek için bir araya gelecekleri öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • ahmet sarmusak 6 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem başkanın sonuna kadar arkasındayız.nokta
    Cevapla
  • çepni 6 yıl önce Şikayet Et
    kimi alacaklar ronaldoyu mu hacıosmanoğlu 500 trilyon borçla bıraktı takımı konuşuyorsunuz boş boş kombine forma aldınız mı
    Cevapla
  • Gurbbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Devam sizede yakisan budur yari yolda birakmayin ha ligler basladimi görürüm sizi üc dört hafta sonra istifa diye bagrirsiniz ustada basarisiz oldumu hemen 2011gündeme getiri siz böylece yolunuza devam edersiniz sampiyonluk sizin icin hayel 3tane büyük klub var baska yok.
    Cevapla
  • ali bulut 6 yıl önce Şikayet Et
    dogru bankart asmislar yok 50.yilda hedef sampiyonluk yok nokta transfer yapacagiz sadece birkisi alindi yalan soyleyip taraftari oyaliyor yok 50.yilda illada sampiyon olmak onemli degil iddiali olmak onemli gibi sacmalamalar hepsi sahtekar buyonetimin
    Cevapla