Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a bir dava daha!

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'a karşı dava açtı.

Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a bir dava daha!
Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a bir dava daha!
GİRİŞ 11.03.2017 14:57 GÜNCELLEME 11.03.2017 14:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım, geçen yıl 24 Ağustos'ta bir televizyon kanalında Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalara medya hesabından tepki gösteren Saral'dan şikayetçi olmuştu. Saral da, bordo mavili camianın yıpratılmaya çalışılmasına duyarsız kalmayacağını belirterek Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldu.

Gökhan Saral, Aziz Yıldırım'ın algı operasyonu yaptığını ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından şike kumpasıyla karşı karşıya kaldığını öne sürerek mağduru oynadığını savundu, Trabzonsporlulara da psikolojik baskı yapıldığını kaydetti.

'SPORTMENLİĞE DAVET EDİYORUM'

Gökhan Saral, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Camiama hakaret eden, camiamın hakkına göz diken ve geçmişte hakkını yiyenlerle mücadele etmeye devam edeceğim. Aziz Yıldırım'ı camiamla ilgili açıklamalarını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kuralları ve sportmenlik çerçevesinde yapmaya davet ediyorum. Trabzonspor camiasına yapmış olduğu hakaretten ötürü ben de kendisinden davacı ve şikayetçiyim. Hak arama ve şike mücadelesi yargıda devam edecektir'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • Ulubatli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylardan sonra tr camiasinin ne kadar firsattci belesci ve yuzsuz bir toplum oldugunu butun TURKIYE gordu.Hamsi kafalilar.
    Cevapla
  • mmm 7 yıl önce Şikayet Et
    şikeyi ört-bas edemeyeceksiniz
    Cevapla
  • İsmail72 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Trabzonsporun bazı yöneticilerinin FETÖ ye sempatisi var
    Cevapla
  • burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    trs fetönün destekcisi oldu.
    Cevapla
  • tarafsuz 7 yıl önce Şikayet Et
    peki sana soruyorum trazonsporlu yönetcii; eğer tapeler gerçek ise sadri şener diyorki, sivasa hamsiler gittimi ,ayrıca chp ve mhp ile ittifaka geçin halkı başakana karşı kışkırtın bu ne peki? u şike değilmi? ayrıca devletin bakanı erdoğan bayraktara telefonda trabzon sporlu yöneticiler diyorki:biz şampiyon olmazsak 20 bin oyu unutun ...hem şike hem tehdit hem şantaj bu platini nasıl oluyorda trabzona ceza vermiyor? nasıl oluyorsa fenerbahçeye ceza veriyor ama trabzona ceza yok :) hem daha deliller net hem daha açık trabzonun ki bumu adalet? azizide sevmem ama o yattı sadri şener yatmadı bu nasıl oluyor?
    Cevapla
  • gfb 7 yıl önce Şikayet Et
    platini sen nasıl trazobzona ceza vermiyorsun? daha ağır yaptırımlar yapılması lazımken nasıl ceza vermiyorsun? fransayada mı hamsi gönderildi yoksa?
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    trabzonlularda genelde kendi lehine oldunmu adaleti fazla aramazlar!
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Boş iş bunlar reklamini baska seyler üzerinden yap trabzonsporu kullanma sen kimsin trabzonsporun hakkini savunacaksin biz kendi hakkimizi kendimiz savunuruz sanami kaldi hakkimizi savunmak git reklamini baska seyler üzerinden yap veya yaptir.Sizin gibiler yüzünden futboldan soğuduk.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    sen fenerlisin.yemeyiz bu numaralari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle