2017 Trabzonspor için bambaşka!

Trabzonspor, kabus gibi geçen 2016 sonrası bambaşka bir görüntüye kavuştu, özellikle transferler takımı uçurdu.

2017 Trabzonspor için bambaşka!
2017 Trabzonspor için bambaşka!
GİRİŞ 01.02.2017 08:49 GÜNCELLEME 01.02.2017 08:49

Trabzonspor, yeni yılda kendini buldu. 2017 yılını çok iyi açan bordo-mavililer, her anlamda yepyeni bir sayfa açtı. Lig ve kupada çıkılan 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alındı. Akyazı'da yapılan stadyuma geçiş yapan Karadeniz ekibi, transferde devre arası döneminin yıldızı oldu. 
 
Bordo-mavili takım, ilk 11'e doğrudan etki edebilecek hamleler yaparak başarılı sonuçların önünü açtı. İlk olarak sağ bek Joao Pereira ve sol bek Emmanuel Mas ile savunma hattını güçlendiren Ersun Yanal'ın takımı, forvet hattına da ligin en iyi isimlerinden Hugo Rodallega'yı getirdi.

Ayrıca Beşiktaş'ın son şampiyon kadrosunda yer alan Olcay Şahan'ın katılması da takıma direkt etki etti. Olcay Şahan'ın liderliği, beklerin Avrupa seviyesine çıkması ve forvet hattında da 2 senelik sıkıntıya Rodallega hamlesi yapılması önemli oldu. Bununla beraber altyapıdan Yusuf Yazıcı katkısı geldi. Gökdeniz Karadeniz'den bu yana en heyecan verici isim olan Yusuf, kısa sürede 8 maçta 4 gol 6 asistle katkı verdi. 
Ancak esas değişim Fabian Castillo'dan geldi. Ligin ilk yarısında adeta gölge gibi dolaşan Castillo, özellikle vatandaşı Hugo Rodallega'nın gelmesiyle toparladı. Kolombiyalı yıldız, Gaziantespor maçındaki 2 golü ve oyunuyla şov yaptı.
En büyük etki de stadın açılmasıyla oldu. Akyazı'daki Medical Park Arena, camia açısından yeni bir başlangıç olarak değerlendirildi.