Trabzon'u sırtlayan Yusuf'un maaşı şaşırttı!

Trabzonspor’un 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı’nın Bordo-Mavili ekipten aylık 5 bin Lira kazandığı öğrenildi.

Trabzon'u sırtlayan Yusuf'un maaşı şaşırttı!
Trabzon'u sırtlayan Yusuf'un maaşı şaşırttı!
GİRİŞ 16.01.2017 10:38 GÜNCELLEME 16.01.2017 10:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un Bursaspor deplasmanında elde ettiği 2-1’lik galibiyette 1 gol, 1 asistle başrol oynayan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı’nın Bordo-Mavili ekipten aylık 5 bin Lira kazandığı öğrenildi.

Sezon haşında asgari ücret olan maaşına zam yapılan, bu sezon ise Fırtına’da 5 resmi maçta 3 gol, 5 asist üreterek tüm oyunculardan daha fazla skora katkı yapan genç yıldız adayı, Bursa maçında alınan galibet sonrası takımına tam 1.3 milyon Lira kazandırdı.

YORUMLAR 4
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    N Doy denilen kişi. futbolcu diyemem. . Kaç Yusuf Yazıcı ediyor para olarak. Yazık vallahi. . 10 tane kabiliyetli gençlere yatırım yaparsın bu parayla. 2 si çıksa sana yeter. israf ediyorsunuz. .
    Cevapla
  • Mahmud han 7 yıl önce Şikayet Et
    bırakın çoçuk topunu oynasın.zamanı geldiğinde hak ettiğini fazlasıyla alacaktır. şımartmayalım yeterki.yıldızlar zor yetişiyor. kaydırmayalim .Lütfen
    Cevapla
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Gece gündüz inşaatta çalışıpta o 5 bin tl parayı göremeyen insanlarda var bu ülkede birazda bunları düşünsün futbolcu adayları.
    Cevapla
  • 61 daa 7 yıl önce Şikayet Et
    çok haklısın
    Cevapla