Mehmet Ekici için flaş gelişme!

Trabzonspor'da adı transfer görüşmelerine karışan ve Fenerbahçe ile Beşiktaş tarafından istenen Mehmet Ekici yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Mehmet Ekici için flaş gelişme!
Mehmet Ekici için flaş gelişme!
GİRİŞ 13.01.2017 22:50 GÜNCELLEME 13.01.2017 23:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Mehmet Ekici, kulüpten izinsiz açıklamalarda bulunduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı. 

Bordo mavili yönetime takımdan ayrılmak istediğini bildiren ve transferde adı Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüpleriyle anılan Mehmet Ekici, Bursaspor maçı öncesi, ‘Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum’ şeklinde basında çıkan açıklamaları nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Başkan Muharrem Usta’nın yönetim kurulu ile bir toplantı yaptığı ve kulüpten habersiz yapılan açıklamalar nedeniyle kadro dışı kararı alındığı belirtildi. 

Maçın ardından 26 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor kafilesinden ayrıldığı ve İstanbul’a giderek burada başkan Muharrem Usta ile görüşeceği öğrenildi. Yapılacak bu görüşmenin ardından ise Ekici’nin durumu netlik kazanacak.

YANAL'DAN KADRO DIŞI AÇIKLAMASI

2-1 kazandıkları maç sonrası Ersun Yanal'a Mehmet Ekici'nin kadro dışı bırakılıp bırakılmadığı soruldu. Yanal; 'Bu haber yalan değil. Mehmet Ekici bizim oyuncumuz. Başka takıma imza atana kadar bizim oyuncumuz olarak kalacak. Eğer bizimle birlikte savaşıp içimizde kalmak istemiyorsa bizim açımızdan problem yok' diye konuştu.

BURSA MAÇININ KADROSUNA ALINMAMIŞTI

Antalya'daki kamp boyunca Trabzonspor'da idmanlarını sürdüren ve Olcay Şahan'ın imza töreninde takımla çalışmalarına devam ettiği, profesyonel bir şekilde Trabzonspor'un oyuncusu olduğu belirtilen Mehmet Ekici'nin kadroya alınmaması şaşkınlık yarattı.

Maç öncesi konuyla ilgili konuşan Ersun Yanal; "Mehmet Ekici konusu netleşmeden onu kullanmak, takıma almak istemiyorum. Değerli bir oyuncu ama konunun netleşmesi lazım. Her şey netleşir ve takımda kalırsa ondan yararlanmak isteriz ama bu durumun sona ermesi gerekiyor." sözlerini kullandı.

Öte yandan, Trabzonspor'un ilk 11'inde yeni transferler Joao Pereira, Emmanuel Mas, ve Olcay Şahan yer aldı.

PERŞEMBE GÜNÜ BU AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Trabzonspor Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Egemen, Olcay Şahan'ın imza töreninde Mehmet Ekici hakkında da açıklamalarda bulundu.

Adı hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ile anılan Mehmet Ekici'nin geleceği hakkında konuşan Ali Rıza Egemen, net bir bilgi vermedi.

Ali Rıza Egemen yaptığı açıklamada ''Mehmet Ekici bizim önemli oyuncularımızdan biri. Oldukça speküle edildi. Mehmet Ekici şu anda kadromuzda sözleşmeli oyuncumuz. Birlikte antrenman yaptılar Olcay'la. Samimi bir durum var. Mehmet de çok istekli ve arzulu. Mehmet bizim profesyonel oyuncumuzdur. Şu tarihte gelir, şu tarihte gider dememek lazım'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • oguz 7 yıl önce Şikayet Et
    Ula atif naz etme, gel ts ye. Bu mehmet ekici bi halt degil, ts bundan iyi alisveris yapamaz. Gitde ikinci gökhan ünal-burak yilmaz vakası olsun
    Cevapla
  • lazerol 7 yıl önce Şikayet Et
    2.gökhan ünal vakası bağıra bağıra geliyor ! sattık gitti !
    Cevapla
  • Emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Ekici 3 büyük ler için yetersiz bi oyuncu ilk 11 adamı değil sadece duran toplarda etkili oyun içinde fazla katkı saglamiyor
    Cevapla
  • muratd 7 yıl önce Şikayet Et
    trabzonda ne yaptin ki fenerde ne yapacan.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet aşağı mehmet yukarı mehmet sola mehmet sağa memleket meselesi oldu nemenem bir karın ağrısı kiralın kızında bu kadar naz yok gitte her haber kanalina baktığımız da senin adını görmeyelim biktirdin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle