Erdoğan'ın katılımıyla bugün resmen açılacak!

Bordo-mavili camianın büyük bir heyecanla beklediği Akyazı Stadyumu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmen açılacak.

GİRİŞ 18.12.2016 09:20 GÜNCELLEME 18.12.2016 17:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un yapımına 2013'te başlanan Akyazı Stadyumu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani'nin katılımıyla açılacak. Açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, siyasiler, bürokratlar, spor adamları, Trabzonspor'a hizmet etmiş eski başkanlar, futbolcular ve vatandaşlar da katılacak. 17.30'da Avni Aker Stadı'ndan kortej yürüyüşü ile başlayacak programda 3D animasyon gösterileri, koreografiler, protokol konuşmaları ve Mazlum Kiper'in anlatımıyla bordo-mavili kulübün 50 yıllık tarihinden daha önce yayınlanmamış özel görüntüleri içeren bir video etkinliği yer alacak.

OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Vatandaşların ücretsiz olarak izleyebileceği açılış organizasyonu için şehrin çeşitli yerlerinden otobüsler de kaldırılacak. Bu arada Akyazı Stadyumu'nun da içinde bulunduğu kompleksin adının Şenol Güneş Kompleksi olarak belirlenmesinin ardından stadın sponsoru da açılış günü duyurulacak.

YORUMLAR 4
  • Gülcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Stadımızın sadece ismini beğenmedim avni aker olarak kalmalıydı
    Cevapla
  • selo 7 yıl önce Şikayet Et
    sanırım stadın deil kompleksin ismi yani tüm binaların o alanın ismi Şenol Güneş kompleksi.sadece stada ise sponsor ismi verilecek diye biliyorum, nasılki haluk ulusoy tesisleri varsa bu alanda şenol güneş tesisleri gibi düşün. bence güzel, Şenol güneş milli takımı dünya 3.yapan kişi. trabzonu 2011de şampiyon yapan teknik adam.hayırlı uğurlu olsun.
    Cevapla
  • Biri 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon güzel Trabzonlular çok güzel Stadyum süper, ama Şenol Güneş ismi ne derece uygun?
    Cevapla
  • Serpil 7 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon güzel,stadı güzel açılışı yapan dünya lideri daha ne olsun.
    Cevapla