Temel Eyüpoğlu: Şikeye bulaşmadık!

Trabzonspor'da Başkan adayı Eyüpoğlu "Hedefimiz bir iki sene içinde hedefi olan güçlü bir Trabzonspor oluştumak" dedi.

Temel Eyüpoğlu: Şikeye bulaşmadık!
Temel Eyüpoğlu: Şikeye bulaşmadık!
GİRİŞ 27.11.2015 16:04 GÜNCELLEME 27.11.2015 16:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü'nün 5-6 Aralık'ta yapılacak olağan genel kurulunda başkan adayı olan Temel Eyüpoğlu, "Hedefimiz bir iki sene içinde borçlu bir Trabzonspor değil de hedefi olan güçlü bir Trabzonspor oluştumaktır. Bunun için de mücadelemizi vereceğiz" dedi.

Eyüpoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Trabzon'daki herkes açısından Trabzonspor'un önemli olduğunu vurguladı.

Trabzonspor'un son günlerde sıkıntılı bir süreçten geçtiğini de dile getiren Eyüpoğlu, "Benimle birlikte 4 aday arkadaşım daha var. Onlarda Trabzonspor sevdası için yola çıktı. Bu bir seçimdir ve seçim sandıkta kazanılır. Çalışmalarımızı yapıyoruz ve kazananın Trabzonspor olması için yola çıktık. Trabzonspor'u sadece futbol olarak değil, bütün branşlarda üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Eyüpoğlu, güçlü bir Trabzonspor hedefleri olduğuna da dikkati çekerek, "Mevcut başkan hakkında konuşmak istemiyorum. Her şey ortada. Bizim hedefimiz bir iki sene içinde borçlu bir Trabzonspor değil de hedefi olan güçlü bir Trabzonspor oluşturmaktır. Bunun için de mücadelemizi vereceğiz. Ben ve ekibim hazırız. İnşallah 5-6 Aralık'ta yapılacak seçimde kazanan Trabzonspor ve bizler olacağız" diye konuştu.

Adının şike ile ilgili anılması konusuna da değinen Eyüpoğlu, "2009 yılında Tepecik Spor Kulübü Başkanı olarak bizi de aldılar. Bizim alnımız ak ve hiçbir zaman şikeye bulaşmadık. Şikeye bulaşmamış bir kulüp başkanı olarak böyle bir sürecin içine girdik ve beraat ettik. Biz diğerleri gibi mahkemelerde değil direk beraat ettik. Bizim alnımız ak, yürüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 1
  • Ordu'lu 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon'da veya diğer şehirlerde yaşayan tüm Trabzon'luların birlik olması lazım. Yoksa rakipler her yolu mubah görüyorlar. Güçlü olmak dolayısı ile artık Şampiyon olmak şart buda birlikten geçer gerisi boş, yazık hala hasretle bekliyoruz, alay konusu olduk
    Cevapla