Hacıosmanoğlu'dan Gerets bombası!

Trabzonspor'da yaklaşan kongre öncesi harekete geçen Hacıosmanoğlu, dağılan takımı toparlayacak teknik direktörü sonunda buldu.

Hacıosmanoğlu'dan Gerets bombası!
Hacıosmanoğlu'dan Gerets bombası!
GİRİŞ 25.11.2015 11:09 GÜNCELLEME 25.11.2015 14:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Haber7 Spor Servisi

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu 5-6 Aralık’ta gerçekleştirilecek kongre öncesinde flaş bir hamle yaptı. Kongreye güçlü bir şekilde gitmek isteyen Hacıosmanoğlu, Sadi Tekelioğlu'nun geçici olarak üstlendiği teknik direktörülük koltuğu için herkesin kabul edeceği bir isimle imza aşamasına geldi.

Hacıosmanoğlu'nun kongre kozu olacak

Galatasaray'ın eski hocası Eric Gerets ile görüşmelerde bulunan Hacıosmanoğlu, Belçikalı hocayı büyük ölçüde ikna etti. Hacıosmanoğlu yakın bir tarihte Gerets ile anlaştıklarını duyurarak kongre öncesi bir adım öne geçmeyi planlıyor.

Gerets kongre sonrası imzalamak istiyor

Son olarak Al-Jazira'yi çalıştıran Belçikalı hocaya yıllık 2 milyon avro öneren Hacıosmanoğlu, devre arasında da transfer yapma sözü verdi. Tüm şartları kabul eden Gerets ise kongreden sonra imza atmak istiyor. Hacıosmanoğlu'nun başkan seçilememesi durumunda gelecek yeni yönetimle sorun yaşamaktan çekinen tecrübeli teknik adam ikna olursa resmi açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak.

YORUMLAR 9
  • Sadi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya Tekelioğlu ya yılmaz vural..
    Cevapla
  • Yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural ondan bin kat iyi
    Cevapla
  • 7yfn57 8 yıl önce Şikayet Et
    bn bile ondan iii yönetırım takımı
    Cevapla
  • Ts Ts 6108 8 yıl önce Şikayet Et
    Gerets, Sadi hocadan dahamı kaliteli sanki.Yazık bu harcanan paralara.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralara yazık doğru fakat senin Sadi Hocanın Gençlerbirliği karşısında çıkarttığı kadroyu gördün mü? Mehmeti Cardozoyu yedekte tut, sonrada seni 94 dakikada kurtarsın.Peşinden de Trabzonu bırakıp niye galatasaraya gitti diye kızarsın. Bu arada ben de Trabzonsporluyum. gs li değil.
    Cevapla
  • Laz Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Okuyanda sanki morinyoyu gediricek sanır ! Ey allahım bu adam bize şakamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle