Trabzonspor'a büyük şok! Transfer suya düştü

Trabzonspor'un Osmanlıspor'a gönderdiğini açıkladığı Uğur Demirok, sosyal medya hesabından şok bir açıklama yaptı.

Trabzonspor'a büyük şok! Transfer suya düştü
Trabzonspor'a büyük şok! Transfer suya düştü
GİRİŞ 12.08.2015 11:47 GÜNCELLEME 12.08.2015 11:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uğur Demirok, hiçbir kulüple görüşmem veya anlaşmam olmamştır derken, "Kulüplerin görüşmeleri kendilerini bağlar. Trabzonspor'dan ayrılır ve bir takımla anlaşırsam bunu zaten bütün kamuoyuna ilk ben duyururum" dedi.

"hadise gerçekleşti biz de şok olduk"

Bu arada milli futbolcunun menajer Uğur Avadan da yaptığı açıklamada, "İki takım görüşmüş anlaşmış bizim hiçbir şey den haberimiz yok. Biz Uğur ile yaptığımız görüşmede Trabzonspor’da kalmak yeniden forma için savaşmak mı yoksa başka takıma mı gitmek konularını konuşurken böyle bir hadise gerçekleşti biz de şok olduk.1922 Osmanlıspor ile ne para konusu konuştuk ne de anlaşma sağladık" dedi.

Trabzonspor Kulübü, KAP'a yaptığı açıklamada Uğur Demirok transferi için Osmanlıspor ile 1 Milyon TL fesih bedeli karşılığında anlaştığını duyurmuştu. 

G.Saray yeniden devreye girebilir

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar Belediyespor'dan eski öğrencisi olan Uğur'u takımında istediği biliniyordu. Milli futbolcunun Osmanlıspor'a tranfserinin gerçekleşmemesi halinde sarı kırmızılı takımın bu transfer için yeniden harekete geçebileceği ifade edildi.

YORUMLAR 1
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Ulan adamı kazanmaya bakın çarçur para savuruyorsunuz Ankaragücü gibi yapacaksınız takımı
    Cevapla