Trabzonspor bombayı patlattı! Özel uçakla geldi

Trabzonspor'da beklenen transfer gerçekleşti. Karadeniz ekibi N'Doye'yi dün Trabzon'a özel uçakla getirdi.

Trabzonspor bombayı patlattı! Özel uçakla geldi
Trabzonspor bombayı patlattı! Özel uçakla geldi
GİRİŞ 09.08.2015 09:12 GÜNCELLEME 09.08.2015 09:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezona Okay, Alper, Mbia, Cavanda ve Esteban Alvarado transferleriyle başlayan, kadrosundaki 11 oyuncuyla yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor’da, Süleyman Hurma ve Şota Arveladze’nin alternatifli oyunculara sahip bir kadro kurma çalışmaları devam ediyor. Uzun süredir Oscar Cardozo’ya partner arayan Karadeniz ekibi, Dame N’Doye’yi resmen renklerine bağladı.

Dün gece geç saatlerde özel uçakla Trabzon’a gelen 31 yaşındaki yıldız oyuncu, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçecek. Gelecek olan raporda olumsuz bir duruma rastlanılmaması halinde, deneyimli futbolcu kendisini 3 yıllığına Trabzonsporlu yapan sözleşmeye imza atacak. İngiltere Championship ekibi Hull City’yle 2 yıl daha kontratı bulunan N’Doye’nin transferi için Bordo-Mavililer’in kasasından 3 milyon Euro bonservis bedeli çıkacak. Sözleşmenin detaylarıyla ilgili kesin bir bilgi bulunmazken, Senegalli oyuncunun yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret alacağı öğrenildi. 

Vize işlemleri geciktirdi

Normal şartlarda sportif direktör Süleyman Hurma, tecrübeli futbolcuyu geçtiğimiz perşembe günü Trabzon’a getirmesi bekleniyordu. Fakat vize işlemlerinin uzaması nedeniyle yıldız oyuncunun geliş tarihi dün geceye ertelendi. Bu arada Hull City sezonun ilk maçında dün Huddersfield Town ile karşılaştı. N’Doye 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

3 yıl sonra imza atacak

Büyük anlaşmaya varılan ve Türkiye’ye gelmeye hazırlanan Dame N’Doye, 3 sezon önce Trabzonspor’un kapısından dönmüştü. Danimarka’nın Kopenhagen takımının formasını giydiği dönemde N’Doye ile görüşmelere başlandığını 17 Temmuz 2012’de borsaya bildiren Karadeniz temsilcisi, daha sonra bu transferi gerçekleştirememişti. Senegalli forvet ile bir araya gelmek için Danimarka’ya giden Başkan Sadri Şener’in 27 yaşındaki isimle fotoğraf çektirmiş ve bu görüntü medyaya sızmıştı. Ardından dönemin teknik direktörü Şenol Güneş’in kararından dönmesinin ardından, deneyimli oyuncunun transferi suya düşmüştü.

YORUMLAR 3
  • C*_erdal_C* 8 yıl önce Şikayet Et
    bu kimmiş bomba derken
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu trabzon paraları har vurup harman savuruyor. soruyorum alt yapıya kaç milyon dolar ayırdınız. son 10 sene içinde alt yapıdan kaç futbolcunuz çıktı. onlara gelince parayı hesapla yabancılara gelince milyon dolarları ver. bu nasıl bir sistem. gerçekten çok yazık. atasözü: taşıma su ile değirmen dönmez. yazık boşa giden milyon dolarlara.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum. başkan ipin ucunu kaçırdı.
    Cevapla