Trabzonspor kaynıyor! Şota'dan istifa açıklaması

Trabzonspor'da yaşanan son gelişmelerin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze istifa etmediğini açıkladı.

Trabzonspor kaynıyor! Şota'dan istifa açıklaması
Trabzonspor kaynıyor! Şota'dan istifa açıklaması
GİRİŞ 29.07.2015 13:07 GÜNCELLEME 29.07.2015 16:23
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Daha önce Kayserispor'da uzun süre birlikte çalıştığı Süleyman Hurma tarafından Trabzonspor'a getirilen ve Süleyman Hurma ile aralarında özel bir bağ bulunan Teknik Direktör Şota Arveladze'nin de istifa ettiği ancak bu kararı şimdilik askıya aldığı ileri sürüldü.

"BİRLİKTE GÖREVE GELDİK BİRLİKTE GİDERİZ"

Şota'nın, Süleyman Hurma'nın bu sabah istifa etmesinin ardından, "Birlikte göreve geldik, birlikte gideriz" diyerek kendisinin de görevi bırakacağını belirttiği ancak en azından Rabotnicki maçının sonuna kadar görevde kalmaya ikna edildiği vurgulandı.

"TAKIMI BIRAKMAN KÖTÜ OLUR"

Şota ile görüşen Süleyman Hurma'nın, "Takımı bırakman şu anda çok kötü olur. En azından maç bitine kadar bekle ve sonra kendi kararını ver" diyerek Gürcü teknik adamı maça çıkmaya ikna ettiği belirtildi.

"TAKIMIMIN BAŞINDAYIM"

Trabzonspor'da yaşanan son gelişmelerin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şota istifa etmediğini açıkladı.

"Şota, istifa etmedim böyle bir şey söz konusu değil.Şuan takımla birlikte kamptayım ve takımımın başındayım" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER61
YORUMLAR 30
  • arif gören 8 yıl önce Şikayet Et
    Şota iyi futbolcu idi. Ama bana göre teknik adamlığı on para etmez. Yol yakınken hemen ayrılsın da Trabzonspor bir an evvel hocasını bulsun. Aslında Ersun Yanal'a çok ayıp ettiler.
    Cevapla
  • burhan 8 yıl önce Şikayet Et
    ula uşaklar; kızacaksınız ama ben yinede diyeyim. bu takımdan bi cacık olmaz. mıhlama da olmaz. şampiyon hiç olmaz. futbol sevdasının ve faatizminin bir çok manevi değerin üzereinre çıkması bizim uşaklara hiç yakışmayi.bırakın şu topun peşini. memleket davalarına biraz kulak verin
    Cevapla
  • HÜSEYİN 8 yıl önce Şikayet Et
    siz bu gafayla gidin yakın ptt ligini boylarsınız,bir takımda sportif traktör ne işe yarar böyle artistleri adam etmeye yarar.şata gibi adamda gider ise yallah dibe.
    Cevapla
  • KÖKSAL AKIN 8 yıl önce Şikayet Et
    AZİZLE DEĞİL DE kendi özünüze dönseydiniz, bu paraların 200 de birini dağ köy gezseydiniz 25 adet pırlantanız olurdu, ne demek lazım bilinmez, iyisi mi de bilmeyin
    Cevapla
  • ordulu 8 yıl önce Şikayet Et
    Eğer onur artislik yapmaya basladiysa cezasini çekmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle