'Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor'
'Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor'
GİRİŞ 22.03.2015 21:30 GÜNCELLEME 22.03.2015 21:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal, 2-0 kazandıkları karşılaşma sonrası, ''Geçen haftaya kadar ikinci yarıda ligin en çok puan toplayan ve gol atan takımıydık. 19 oyuncunun yeni transfer olduğu bir takımın inişler çıkışlar yakalaması normal. 

Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor deniyor. Keşke elimden gelen bir şey olsa da düğmeye basıp şampiyon olsak. Şampiyon olmayı ben de istiyorum. Bir günde, bir maçta, bir takım ne her şeyi kaybeder, ne de her şeyi kazanır'' dedi.

''DAHA FARKLI OLABİLİRDİ''
 
Sakatlıklara da değinen Ersun Yanal, ''Bu maçta sakatlıklar nedeniyle oyuncular değiştirdik. O sakatlıklar olmasa belki daha farklı bir maç olurdu. Sakatlıklar nedeniyle 14-15 kişilik kadroyla da mücadele ettik'' diye konuştu.
 
Ersun Yanal'ın '30 yıldır şampiyon olamaması' sözü Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekerken 2010-2011 sezonu şampiyonunun da Fenerbahçe olduğu şeklinde yorumlandı. 
 
ERKAN ZENGİN, İSVEÇ MİLLİ TAKIMI'NIN KAMPINA GİTTİ
 
Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta forma giyemeyen  Erkan Zengin, karşılaşmada 3 oyuncu değişikliği hakkı kullanıldıktan sonra yedek kulübesinden ayrıldı. 
 
Erkan'ın, Ersun Yanal'dan izin alarak sahadan çıktığı ve saat  18.20'deki uçağa yetişip İsveç Milli Takımı'nın kampına gittiği açıklandı. 
 

YORUMLAR 2
  • LonewolF 9 yıl önce Şikayet Et
    2010-2011 şampiyonu TRABZONSPOR'dur o kadar ve bu hep böyle bilinecek.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    yani tescilli olamıyor.Yoksa çalınanlar hariç!!
    Cevapla