Trabzonspor'un talebi reddedildi!

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesİ, Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun "reddi hakim" talebini değerlendirdi.

Trabzonspor'un talebi reddedildi!
Trabzonspor'un talebi reddedildi!
GİRİŞ 19.12.2014 13:45 GÜNCELLEME 19.12.2014 13:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun, futbolda şike iddialarına ilişkin davaya bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı ve üye hakimlerin tarafsızlıklarını yitirdikleri iddiasıyla davadan çekilmelerini içeren talep, reddedildi.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, bir süre önce sunulan dilekçeyi işleme alan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nin, Trabzonspor Hukuk Kurulu'nun "reddi hakim" talebini değerlendirdiği öğrenildi.

Mahkemenin, bordo-mavili kulübün bu talebini reddettiği bildirildi.

Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatlarınca davaya bakan İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen dilekçede, mahkeme başkanı Metin Tamirci, üye hakimler Mehmet Uğurlu ve Fatma Altun Şahin'in 13 Kasım 2014 tarihindeki duruşmada Trabzonspor'un taleplerine karşı yaklaşımlarının tarafsız olmadığı savunulmuştu.

Davada Trabzonspor'la ilişkili olduğu belirtilen kişilerin beraat emesi sebebiyle Fenerbahçe'nin suçtan zarar görme vasfının ortadan kalktığı öne sürülen dilekçede, bu nedenle duruşmalara katılma hakkı olmayan Fenerbahçe Kulübü'nün duruşmalara katılmasına izin verilmesinin hukuka aykırı olduğu belirtilmişti.

Dilekçede, Tamirci, Uğurlu ve Şahin'in tarafsızlığını kaybettiği gerekçesiyle reddi hakim talebinde bulunularak, davadan çekilmeleri talep edilmişti.

YORUMLAR 3
  • ender öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    tabiki Trabzonsporun talebini red edecekler..kabul etseydiler şikeyide otomatikman kabul etmiş olacaklardı...verilen her red kararı trabzonu haklılığını bir kez daha perçinliyor..Herkes biliyor ama Şikeciler de bilsinki Türkiyede asıl kumpas Trabzonspora kurulmuştur.hakkıyla kazandığı şampiyonluğa devlet eliyle el konulmuştur.
    Cevapla
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi beya. Biz de hakimlerin sürgün edileceğini zannetmiştik...
    Cevapla
  • sürmeneli 9 yıl önce Şikayet Et
    türkıyede adalet bır partının ısmı okadar
    Cevapla