Yine tartışılacak sözler! "3 teklif aldım..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yarın akşam karşılaşacakları Lokeren maçı öncesi flaş açıklamalarda bulundu.

Yine tartışılacak sözler! "3 teklif aldım..."
Yine tartışılacak sözler! "3 teklif aldım..."
GİRİŞ 22.10.2014 16:39 GÜNCELLEME 22.10.2014 16:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Avrupa’da yollarına devam etmeleri için Lokeren maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Basın toplantısına gelmeden önce 2 transfer teklif mesajı aldığını da açıklayan Boşnak teknik adam, “Ben bu sene bir şey yapmaya, oturtmaya çalışacağım. Ama baktım ki imkansız, o zaman giderim.” diye konuştu.

Bir soru üzerine sözleşmesinin 1+1 yıllık olduğunu tekrarlayan Vahid Halilhodzic, sezon sonunda oturup tekrar konuşacaklarını dile getirdi.

Basın toplantısına gelmeden önce 2 teklif aldığını da açıklayan Boşnak hoca, cep telefonundaki mesajları göstererek şunları ifade etti: 

“Buraya gelmeden önce 2 teklif geldi. Ve o teklifler şuan aldığım miktarın 3 katı. Geçen de arkadaşımızdan ‘itifa adecek misiniz’ diye bir soru geldi. Ben bu sene bir şey yapmaya, oturmaya çalışacağım. Ama baktım ki imkansız o zaman hiç bir sorun olmadan giderim. Ben de Trabzonspor’u şampiyon yapmak isterim. Trabzonspor şampiyon olsun diye bir çalışıyoruz.”

YORUMLAR 1
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya bi git artık. Ne olumsuz vakasın arkadaş sen ya. Bir GS'li olarak söylüyom. meymenetsizin bu beyanlarını görmekten bıktım. hayattan soğutur la adamı by
    Cevapla