Vahid hoca onu bekliyor

Gol sorunu yaşayan Trabzonspor, orta sahada lider eksikliğini derinden hissetmeye başladı.

Vahid hoca onu bekliyor
Vahid hoca onu bekliyor
GİRİŞ 25.09.2014 05:17 GÜNCELLEME 25.09.2014 05:17

Ligdeki 3 maçında da berabere kalan Trabzonspor, çıkışa geçmek istiyor. Bu nedenle Bordo- Mavililer’de tek beklenti Özer Hurmacı’nın sahalara dönmesi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, ayak bileğinden sakatlanmış ve ay başında cerrahimüdahaleye tabi tutulmuştu. 

'ŞEHRİN RUHUNU YANSITSIN'

Öte yandan başkan Hacıosmanoğlu ve diğer yöneticiler de Özer için bekleyişte. Kasımpaşa’dan kadroya katılan oyuncunun Trabzon doğumlu olmasının bunda etkisi büyük.

Hacıosmanoğlu, takıma liderlik edecek ismin, şehrin ruhunu yansıtan biri olmasını istiyor. Taşların yavaş yavaş yerine oturduğu Trabzonspor’da camia, tecrübeli futbolcunun dönüşüyle gerçek çıkışın yaşanacağı görüşünde.

'MİLLİ TAKIM İÇİN SÜREKLİ OYNAMALIYIM'

Bordo-Mavili takımın Kardemir Karabükspor’dan transfer ettiği İshak Doğan, Trabzonspor formasını uzun yıllar giymek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Milli Takım’ın değişilmez isimlerinden olmak istediğini belirten 24 yaşındaki oyuncu, ''Bunun için de takımımda sürekli oynamalıyım. Sol ayaklı oyuncu, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kısıtlı sayıda var. Kendimi daha çok geliştirmeliyim. Duran top kullanma konusunda da iyi olduğumu düşünüyorum'' dedi.

'BONSERVİSİM YÜKSEK DEĞİL'

Bonservisi için Trabzon’un ödediği 2 milyon 600 bin euronun yüksek olmadığını belirten İshak, ''Bu noktaya gelmemde büyük emekleri olan ve geçen yıl rahmetli olan babamın beni bugün Trabzonspor formasıyla görmesini çok isterdim'' diye konuştu.