Halilhodzic: Bizim gibi büyük bir takım...

Ukrayna’da yaşanan iç karışıklık Metalist Kharkiv maçı öncesi düzenlenen basın toplantısına da yansıdı.

Halilhodzic: Bizim gibi büyük bir takım...
Halilhodzic: Bizim gibi büyük bir takım...
GİRİŞ 17.09.2014 21:19 GÜNCELLEME 17.09.2014 21:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ukraynalı gazeteci Halilhodzic’e Cezayir Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda mücadele ettiği sırada Rusya ile berabere kaldıkları için teşekkür etti. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç ve futbolculardan Kevin Constant ile birlikte maçın oynanacağı Lviv Arena Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Halilhodzic, Metalist Kharkiv’i çok iyi inceleme fırsatı bulduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Grupta ilk maçımızı oynayacağız. Rakibimiz çok iyi bir takım, geçen sene ligi 3. sırada bitirdiler. Bizim için zor bir müsabaka olacak ama Avrupa Ligi'nde grubu ilk iki sırada bitirmek istiyoruz. Bunun için arzulu ve istekliyiz. Tabi kibu deplasmanda güzel bir skorla başlamak bizim için zevkli olur."

“TRABZONSPOR, AVRUPA’DA HENÜZ KENDİNİ TAM OLARAK İSPATLAMIŞ DEĞİL”

Halilhodziç, bir gazetecinin, “Maçın favorisi kim?” şeklindeki sorusuna ise şöyle cevap verdi:

“Bu sorun cevabını aslında maçtan sonra da verebiliriz. Şu an Trabzonspor, Avrupa’da henüz tam olarak kendini ispatlamış değil. Bizim gibi büyük bir takımın deplasmanda kazanması kolay olmayabiliyor. Bu tarz maçlarda istikrarlı ve kararlı olmanız, buradan iyi bir netice almamız gerekiyor.”

“TAKTİĞİMİ ÇOK İSABETLİ SEÇERİM”

Halilhodzic, “4 maçtır gol yemiyorsunuz, bu kaleci Onur’un performansına mı bağlı, yoksa sizin taktiklerinize mi?” şeklindeki soruya ise, “Maçları izleyin ve bunlara siz karar verin. Tabiki ben takımımı maçlara hazırladığım zaman taktiğimi çok isabetli seçerim ve oyuncularıma ona göre uygulattırırım. Oyuncumuz Onur, çok iyi maçlar çıkarıyor ama bunu sadece Onur ile sınırlandıramazsınız. Biz takım olarak iyi oynuyoruz, bütün oyuncular birbirlerine yardımcı oluyorlar."

Halilhodzic, Metalist Kharkiv’de forma giyen Trabzonspor’un eski futbolcusu Jaja’yı tanıdığını da söyledi. 

“POLİTİK KONULARA GİRMEYECEĞİM”

Halilhodzic, Ukraynalı bir gazetecinin, “Cezayir Milli Takımı’nın teknik direktörü olduğunuz dönemde, Rusya karşısında aldığınız beraberlikten dolayı size teşekkür ediyoruz.

Bu beraberlik bizi çok mutlu etti” demesi üzerine şöyle konuştu:

“Biz Metalist Kharkivmaçını değerlendiriyoruz. Onun için buradayız. Ben spora farklı bir çerçeveden yaklaşıyorum. Sporu dostluk ve saygı ile anıyorum. Bu tarza politik konulara girmeyeceğim." 

CONSTANT: “METALİST MAÇINDAN GALİBİYETLE AYRILMAMIZ GEREKİYOR”

Trabzonspor’un Gineli futbolcusu Kevin Constant, Avrupa Ligi’nde önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, “Bu yarışa çok iyi girmemiz lazım. Çok iyi hazırlandık. Bu nedenle Metalist maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Biz buraya kazanmak için geldik ancak burada puan kaybetmemenin de önemli olduğunu biliyoruz. Biz hazırlıklarımızı galip gelmek için yaptık" dedi. Constant, Cardozo’nun kariyerli bir futbolcu olduğunu da vurgulayarak, “Cardozo çok önemli bir hücum oyuncusu. Aslında kaç gol atacağını kendisine sormanız gerekiyor, yanıtını da kendisinden alırsınız” diye konuştu. 

CARDOZO’YA ŞINAV CEZASI

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda yarın akşam Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün Lviv Arena Stadı’nda yapacağı antrenmanla tamamladı. Ukrayna’ya getirilen 19 futbolcunun da katıldığı antrenman öncesi teknik direktör Halilhodzic, oyuncularıyla mini bir toplantı yaptı. Ardından ise bordo-mavili futbolcular 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda koşu çalışması sırasında geride kalan Cardozo’ya şınav çekme cezası verildi. Trabzonspor antrenmanda ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.

YORUMLAR 5
  • ESER CAN 9 yıl önce Şikayet Et
    sebahattin ve alper ve diğer fenevliier.size bir sorum vaaar.sizin avrupadaki rakibiniz kim???
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    şikeci fenevliler trabzonun kim olduğunu yakında öğreneceksiniz
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    siz fenevliler önce avrupa da oynamayı bir hak eDin ondan sonra konuşun HIRSIZLAR
    Cevapla
  • ALPER AGA 9 yıl önce Şikayet Et
    tirapizon kim avrupa takımı olmak kim..bi gidin işinize başarılar metalist......en büyük FENERBAHÇE
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    yaw siz önce 3 senedir koştuğunuz türkiye ligi kupasını bi alın.....trapzondan bi cacık olmaz metalist 3-4 fark atar şampiyon FENERRR
    Cevapla