Malouda'dan Trabzon'u şaşkına çeviren teklif

Florent Malouda, bordo-mavili kulüpten ayrılmak için yönetime para teklifinde bulundu.

Malouda'dan Trabzon'u şaşkına çeviren teklif
Malouda'dan Trabzon'u şaşkına çeviren teklif
GİRİŞ 26.08.2014 13:15 GÜNCELLEME 26.08.2014 13:16

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile tartıştıktan sonra kadro dışı bırakılan 34 yaşındaki futbolcu Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, yardımcı antrenör nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu bir araya gelen Fransız oyuncu, bonservisiyle gönderilme teklifine sıcak bakmadı. Bonservisiyle birlikte 1 Milyon Euro isteyen oyuncu, kendisine ödeme yapılması halinde yapılan teklife sıcak bakabileceğini iletti. Malouda'nın bu teklifi karşısında şaşıran bordo-mavili yönetim oyuncuyla görüşmeleri askıya alırken, önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelerek Malouda'dan bonservisiyle birlikte gitmesini isteyecek.

Yaptığı flaş transferlerle yeni bir kadro kuran Trabzonspor Colman ve Malouda'yı göndererek, yapılması planlanan yabancı transferlerin önünü açmayı planlıyor. Kadrosunda 8 tane yabancı oyuncu bulunduran Karadeniz ekibi iki futbolcuyu göndererek yabancı sayasını 6'ya düşürüp, yabancı transferine yer açmak istiyor. Bu durumun farkında olan iki oyuncu Trabzonspor'dan para alarak ayrılmak istiyor.

VAN DER VAART VE TOURE KONTENJANA TAKILIYOR

Cardozo, Constant, Medjani, Belkalem gibi dış transferde önemli oyuncuları bünyesine katan Trabzonspor, yeni bombaları patlamak üzere, bordo-mavililerde yeni hedef olan Van der Vaart. Bu oyuncunun transferde önemli mesafe alan Trabzonspor'un bu transferi bitirmek üzere olduğu öğrenildi. Şuanda yabancı kontenjanı dolu olan Karadeniz ekibinde Malouda ve Colman ikilisinden birini göndermesi halinde bu transferi resmen bitirmiş olacak. Toure, transferi de elde kalan yabancı oyuncular nedeniyle yapılamıyor.