Colman'ın Trabzon'u çıldırtan isteği

Gustavo Colman, yönetimi çıldırtacak bir teklif yaptı. Arjantinli futbolcu, takımdan gitmek için 1 senelik ücretini peşin istedi.

Colman'ın Trabzon'u çıldırtan isteği
Colman'ın Trabzon'u çıldırtan isteği
GİRİŞ 24.08.2014 09:12 GÜNCELLEME 24.08.2014 10:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Belçika'nın Beerschot takımından 2008-09 sezonunda transfer edilen Gustavo Colman'ın Trabzon macerası son bulmak üzere. Vahid Halilhodzic'in kadro dışı bıraktığı isimler arasında yer alan Arjantinli oyuncu, takımdan gitmek için yönetimi çılgına çevirecek bir teklifte bulundu. Deneyimli orta saha futbolcusu, kulüple olan ipleri koparmak için Bordo-Mavili idarecilerden 1 sezonluk ücreti olan 1 milyon 155 bin Euro'yu (Yaklaşık 3 milyon 300 bin TL) peşin istedi. Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Colman'ın böylesine bir pürüz çıkarması yönetim kanadında yüksek seslerin çıkmasına neden oldu. Bu rakamın ödenmemesi halinde gitmeyeceğini belirten Colman için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak ediliyor.

'Para için buraya gelmesinler'

Eldeki yabancıların gitmemesinden kaynaklanan transferdeki gecikmelere en çok sinirlenen isimlerin başında teknik direktör Vahid Halilhodzic geliyor. Colman krizinin ardından küplere binen Bosnalı çalıştırıcı, "Giden oyuncular arasında sadece Celustka adam gibi gitti. Onurlu bir şekilde gitti. Maalesef buraya gelen oyuncular para için geliyor. Sadece parayı düşünen bir oyuncunun Trabzonspor’a gelmesi gerekmiyor" diye konuştu.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 1
  • şafak karanlık 9 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef buraya gelen oyuncular para için geliyor.. günaydın Vahit Hoca erken uyandın olaya da hala uyanamayan yöneticiler çok var elimizde.sanki bunlar da uyuyor numarası yapıyorlar gibime geliyor!!!Ne çıkarları var acaba???
    Cevapla