Essien'den Türkiye ile ilgili şok tepki!

İtalya Ligi takımlarından Milan'da teknik direktör Pippo Inzaghi'nin kadroda düşünmediği Michael Essien'in Trabzonspor'a cevabı çok şaşırttı

Essien'den Türkiye ile ilgili şok tepki!
Essien'den Türkiye ile ilgili şok tepki!
GİRİŞ 20.07.2014 10:41 GÜNCELLEME 20.07.2014 13:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milan'da teknik direktör Pippo Inzaghi'nin kadroda istemediği Michael Essien, Trabzonspor'un transfer teklifini reddetti.

İtalyan basınında, bordo mavililer Ganalı oyuncunun istediği yıllık 2.5 milyon Euro'luk rakamı kabul etti ama Süper Lig'in kalitesini kendisi için yeterli bulmadığını belirtip Türkiye'ye gelmek istemediği iddia edildi.

Bu gelişme sonrasında Trabzonsporlu yöneticilerin farklı arayışlara geçtiği vurgulandı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    ders alalım ohhh. Ya bu sizi kamçılamıyormu sevgili trabzon ben eskiden gs tutardım ta ki stad veren ele protesto edince bitti o gerici takım Fakat siz alt yapıdan 77 milyondan oyuncu çıkartın emin olun taraftar sayınız 70 milyon olur Türkiye takımı olursunuz Para az ise her yılda şampiyon da olmuyorsan 3 yıl daha bekle sonra arka arkaya şampiyon ol sazan takımlara oyuncu sat bacasız sanayin olsun
    Cevapla
  • Gencer Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    .... Birileri şu savcının teşvik primi verdi deyip sonra paralel yapının sümenaltı edip ak pak ilan ettiği Trabzonu ciddiye alsın, yazık ya... Yaşlı başlı oyuncular bile gelmiyor onlara.
    Cevapla