Trabzon'dan Onur için ilk açıklama!

Trabzonspor teknik heyetinin önemli isimlerinden Hami Mandıralı, ismi Atletico Madrid ve Valencia gibi kulüplerle anılan milli kaleci Onur Recep Kıvrak'ın, Avrupa'da büyük bir takıma gitmek istediğini söyledi.

Trabzon'dan Onur için ilk açıklama!
Trabzon'dan Onur için ilk açıklama!
GİRİŞ 27.12.2013 17:37 GÜNCELLEME 27.12.2013 17:37

Mandıralı, "Bana göre Türkiye'nin en iyi kalecisi Onur" dedi ve ekledi: "Böyle bir kaptanımız olduğu için biz de gururluyuz. Oyuncuların bir hedefi olmalı. Onur'un da var. Yarın şartlar ne getirir, götürür bilmiyorum; ama onun hedefi Avrupa'da oynamak.

Kendisine geçen gün şunu söyledim. Gideceksen Avrupa'da isimli bir takıma git. Sıradan bir takıma gidip, hayatını harap etme. O da öyle bir arayış içerisinde, 'Hem Trabzonsporumuz kazansın. Hem de ben gideyim Avrupa'nın büyük bir takımında ülkemi temsil edeyim' diyor. Bunları konuşuyoruz. Sanırım kendinin bildiği bir şey vardır. Onu da sanırım kendisi açıklar."

GALATASARAY MAÇINDA SEZONUN EN İYİ FUTBOLLARINDAN BİR TANESİNİ OYNADIK

Mandıralı, "Galatasaray maçında sezonun en iyi futbollarından bir tanesini oynadık. Galatasaray'ın şutları var; ama bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Colman yüzde yüzlük golü atsaydı; maçın akışı daha farklı olabilirdi. Bence maçın hakkı beraberlikti" dedi.

COLMAN'A KADRO DIŞI CEZASI VAR MI?

Hami Mandıralı, "Colman'ın Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart için ise Mandıralı, "Benim çok beğendiğim oyunculardan bir tanesi. Oyunda kaldığı süre içerisinde etkiliydi. Fakat gördüğü kırmızı kart kendisine hiç yakışmadı. Takımını ve arkadaşlarını yalnız bıraktı. Hiç olmadık bir kırmızı kart gördü.

Gerekli ceza hocamız tarafından kendisine verilecek. Ama bu onun iyi futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez. Sadece birazcık hareketlerine dikkat etmesi gerekir. Biz teknik ekip olarak, Noel tatiline gitmek için kırmızı kart gördüğüne inanmıyoruz. Ama insanlar bunu söyleyecekler. Daha önce bunu yapmışsa bunu bilemem. Biz teknik ekip olarak kendisine ceza vereceğiz. Ama bizim için kıymetli bir oyuncu. Kadro dışı kalması diye bir şey söz konusu değil. son 3 hafta serumlarla, iğnelerle oynadı. Bize çok katkı oldu. Para cezası yiyecek. Gördüğü kırmızı kart şık olmadı" şeklinde konuştu.

 

Radyospor