Yattara'nın Trabzon aşkı: Dönmek istiyorum

Trabzonspor'da 8 sezon forma giyen ve taraftarın gönlünde taht kuran İbrahima Yattara, birgün tekrar Trabzon'a dönmek ve burada yaşamak istediğini söyledi.

Yattara'nın Trabzon aşkı: Dönmek istiyorum
Yattara'nın Trabzon aşkı: Dönmek istiyorum
GİRİŞ 22.10.2013 17:52 GÜNCELLEME 22.10.2013 17:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çekimleri Trabzon'da devam eden "Bizim Ofli Hoca" filminde rol almak için şehre gelen Gineli futbolcu, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde yapılan çekimler için kamera karşısına geçti. Çekimler öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Yattara, 2 yıllık aranın ardından Trabzon'a döndüğü için mutlu olduğunu belirtti.

Kendisini Trabzonlu hissettiğini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Trabzon'da olmaktan dolayı çok mutluyum. 2 seneden sonra buraya döndüm. Futbol veya Trabzonspor için dönmedim. Başka bir proje için geldim. Trabzon'da ve Türkiye'de olmak mutluluk verici bir durum." dedi.

İlk kez bir filmde oynayacağını da dile getiren Yattara, futbol sahalarında olduğu gibi sempatik kişiliği ile filmde de başarılı olacağını inandığına vurgu yaptı. Yattara, bir gün Trabzonspor'a dönmek gibi bir hedefinin olup olmadığına dair soruya ise "Ben en uzun süre Trabzonspor'da oynadım, hayatımı Trabzonspor'da kazandım. Nereye gidersem gideyim her zaman Trabzonsporluyum. Bu şehir, bu taraftar ve bu takım beni mutlu ediyor. Tekrar Trabzon'a dönmek ve burada yaşamak istiyorum. İnşallah buraya döneceğim." cevabını verdi.

YORUMLAR 1
  • bal-i_cibril 10 yıl önce Şikayet Et
    s a. Türkiyedeki en iyi oyunculardan dı . Ronaldinho'dan ne farkı vardı, hiç kimse arada bir fark olduğunu bana ispat edemez . Şenol hoca'nın sistemine uymuyor diye oynatılmadı :) Ne sistemi, adam her sistemde oynar . Mersindeydi galiba geçen sene mersin küme düştü, bir maçta bile oynatılmadı :) La insan demez mi birde şunu deneyelim :) Kim olduğu ne yaptığı da belli ...
    Cevapla