Konyaspor'dan sürpriz tepki! "Kabul etmeyiz"

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş maçının günü ve saatinin değişmesini kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Konyaspor'dan sürpriz tepki! "Kabul etmeyiz"
Konyaspor'dan sürpriz tepki! "Kabul etmeyiz"
GİRİŞ 16.05.2016 16:48 GÜNCELLEME 16.05.2016 16:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş maçıyla ilgili, "Sezonun son karşılaşmasını TFF’nin resmi sitesinde ilk açıklandığı gibi salı günü saat 19.00’da oynamak istediğimizi, bunun dışında teklif edilecek hiçbir gün ve saati kabul etmediğimizi açık ve net bir şekilde spor kamuoyuna duyururuz" dedi.

"BEŞİKTAŞ MAÇINI SALI GÜNÜ OYNAMAK İSTİYORUZ"

Ligin son haftasında oynanacak Torku Konyaspor-Beşiktaş maçıyla alakalı gün belirsizliği konusunda ise Baydar, “Torku Konyaspor-Beşiktaş maçının gün ve saatiyle ilgili yapılan değişiklikler spor kamuoyunda alay konusu olmaktadır. Daha önce 19 Mayıs perşembe günü oynayacağımız karşılaşma, önce 17 Mayıs Salı gününe alınmış, ardından Beşiktaş Spor Kulübü’nün arzusu üzerine 18 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00’da oynanacağına dair haberler basında yer bulmuştur. Gelinen nokta Türk futbolu adına son derece üzücüdür. Torku Konyaspor kulübü olarak sezonun son karşılaşmasını Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinde ilk açıklandığı gibi salı günü saat 19.00’da oynamak istediğimizi, bunun dışında teklif edilecek hiçbir gün ve saati kabul etmediğimizi açık ve net bir şekilde spor kamuoyuna duyururuz” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 14
  • bilir 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim herkesin işi var gücü var zırt pırt maçın günü saatimi değiştirilir herkes kendini ona göre ayarlıyor
    Cevapla
  • barış atasayan 7 yıl önce Şikayet Et
    konya önce şamp. garantileyin ist.da oynayalım dedi ( tr kup. maçı sonrası başkanları dedi ) sonra yan çizdi, basında 5m. ero rakanları dolaştı şimdide bu , bjk ı yorgunken yenip hava atmak istiyorlar. ligi 3. tamamlamışsın güzel stad ii seyirci ama zihniyet hala küçük takım zihniyeti.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    sen o konuşmalar yapılırken oradamiydin işkembeden salliyorsun konuşulan seylerin yarisini söylüyorsun onuda yanlış söylüyorsun
    Cevapla
  • Konyaspor 7 yıl önce Şikayet Et
    Golden isimli şahıs Burası çocuk oyuncağını sizin karşınızda lig 3. Takım var daha da ötesi maç oynayacak stad bulamaz ken sana stadini veren bi kulüp var ne çabuk unuttunuz nankörler!
    Cevapla
  • Süleyman 7 yıl önce Şikayet Et
    Niye Sürpriz? Kabul etmek zorunda mı?
    Cevapla
  • ahmedbjk 7 yıl önce Şikayet Et
    bjk ye haksizlik degil mi daha dun mac yapti
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Konya da onceki gün deplasmandan döndü Beşiktaş kendine güvenmiyorsa maca cikmasin hükmen 3-0 veya bahanelerle gelmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle