Konyasporlu Ali Çamdalı, ameliyat oldu

Torku Konyasporlu Ali Çamdalı, Medicana Hastanesi'nde ameliyat oldu.

Konyasporlu Ali Çamdalı, ameliyat oldu
Konyasporlu Ali Çamdalı, ameliyat oldu
GİRİŞ 06.04.2015 17:59 GÜNCELLEME 06.04.2015 17:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor maçında girdiği hava topu mücadelesinde burnu kırılan Torku Konyasporlu Ali Çamdalı, Medicana Hastanesi'nde ameliyat oldu.

Karşılaşmanın 31'inci dakikasında Dursun Salih ile girdiği hava topu mücadelesinde burnu kırılması sonucu ambulansla hastaneye kaldırılan Ali Çamdalı'yı bugün Basın Sözcüsü Ahmet Baydar ve futbolcu arkadaşları ziyaret etti. Sakatlandığı pozisyonu izlediği zaman daha kötü bir sakatlık yaşabileceğini hpissbettiğini belirten Ali Çamdalı, şükrettiğini ve en kısa sürede yeniden forma giymek istediğini söyledi. Ali Çamdalı, takımının 1-0 maçtan galip ayrıldığı için mutlu olduğunu, ameliyata girerken golün atıldığını duyduğu için mutlu bir şekilde ameliyata girdiğini söyledi.

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, "Kimsenin arzu etmediği bir talihsizlik sonucu yaşanan sakatlık. Bizim adımıza sevindirici olan nokta daha kötü bir durumun gerçekleşmemesi. Şu an kendisini gayet iyi ve moralli gördüm. Doktorundan bir hafta dinlendikten sonra antrenmanlara katılabileceğini ve koruma kullanarak forma giyebileceğini öğrendik. Kendisine bir an önce acil şifalar diliyoruz. Tekrar geçmiş olsun diyoruz" dedi.

Ali Çamdalı'nın operasyonunu gerçekleştiren Operatör Doktor İdris Çıldır da, "Ali Çamdalı hastanemize geldiğinde yaptığımız ilk kontrollerinde burnunda kırık tespit ettik ve başarılı bir operasyon oldu. Burnundaki tampon 2 gün sonrasında çıkartılacak ve nefes alıp alışverişinde ve normal yaşamını sürdürmesinde herhangi bir sorunu olmayacak. Bu hafta oynama durumu yok. Ama yeni haftada antrenmanlara çıkıp takımdaki yerini alabilir'' diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • ytt 9 yıl önce Şikayet Et
    Odun carpti adama yazik salih denen pislk bilerek kafa atmis izledm oyle topa girilmez kasti
    Cevapla