'Beşiktaş'a karşı böyle olmayacağız'

Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Cizrespor'u 7-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Beşiktaş'a karşı böyle olmayacağız'
'Beşiktaş'a karşı böyle olmayacağız'
GİRİŞ 24.12.2014 22:17 GÜNCELLEME 24.12.2014 22:17

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Cizrespor karşısında aldıkları 7-1'lik galibiyetin kendilerine öz güven ve moral getireceğini belirterek, "Beşiktaş maçı için; daha sert ve kuvvetli, maçı kolay bırakan takım değil, sonuna kadar mücadele eden takım haline gelmemize vesile olacaktır" dedi.

''KALİTE FARKI VARDI''

Kocaman, Cizrespor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, bu maçla grupta ilk kez üç puan aldıklarını söyledi.

Galibiyetin gruptaki diğer karşılaşmalar için iyi bir başlangıç olduğunu ifade eden Kocaman, "Cizrespor elinden geleni yaptı. Son derece pozitif futbol oynamaya çalıştı. Sonuçta kategori farkı var. Oyuncular arasında da kalite farkı vardı. Bu da sonucu ortaya çıkardı. Moral ve öz güven açısından güzel bir maç oynadık. Grupta son iki maçımızı final havasına çevirmek bizim açımızdan önemli" diye konuştu.

Kocaman, bir gazetecinin aldıkları galibiyetin lige nasıl yansıyacağını sorması üzerine, geride kalan haftanın kendileri için kabus gibi geçtiğini bildirdi.

'BEŞİKTAŞ'A KARŞI BÖYLE OLMAYACAĞIZ'

"Bu maç ufak da olsa oyuncuların kendilerini toparlama fırsatı verdi. Ligin en iyi top oynayan takımıyla oynayacağız. Son iki maçımızı düşünmemiz gerekiyor. Beşiktaş kuvvetli şekilde gelecek. Biraz özgüven kaybı oldu ama geçen iki hafta gibi olmayacağımızı tahmin ediyorum."