Teodosic Fenerbahçe'yle anlaştı iddiası!

Fenerbahçe Ülker'in, CSKA Moskova forması giyen Milos Teodosic ile anlaştığı iddia edildi.

Teodosic Fenerbahçe'yle anlaştı iddiası!
Teodosic Fenerbahçe'yle anlaştı iddiası!
GİRİŞ 07.06.2014 15:20 GÜNCELLEME 07.06.2014 15:20

Bu sezon THY Euroleague'de istediği noktaya ulaşamayan ancak gelecek sezon daha iddialı olmayı düşünen Fenerbahçe Ülker'in, CSKA'da mutsuz olan Teodosic ile prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

Bu sezon THY Euroleague'de istediği hedefe ulaşamayan Fenerbahçe Ülker, prensip anlaşmasına vardığı Serhat Çetin'den sonra en büyük eksikliklerinden biri olarak gösterilen elit bir pasör guard eksiğini gidermeyi planlıyor.

Yunan basınında çıkan haberlere göre; daha önce Anadolu Efes ile anlaştığı ifade edilen Sırp oyun kurucu Milos Teodosic ile Fenerbaçe Ülker anlaşmaya vardı. Birkaç gün önce Zeljko Obradovic'in Teodosic ile iletişim kurduğu ve kafasındaki planları Teodosic'e anlatarak ikna ettiği belirtildi. Teodosic'in Sırp milli takımından arkadaşı Nemanja Bjelica'nın da şehir ve kulüp hakkında bilgi verdiği, bunun da anlaşma açısından kritik değerde olduğu yazıldı.

Zeljko Obradovic'in Bo McCalebb'i göndermeyeceği, bunun yerine McCalebb ile Teodosic ikilisini birlikte kullanarak farklı bir taktikle oynayacağı ifade edildi.

Teodosic'in CSKA Moskova tarafından en erken 13, en geç 17 Haziran'da bitecek VTB Ligi final serisi sonrası serbest bırakılacağı ve daha sonra İstanbul'a gelerek sözleşme imzalayacağı savunuldu.