Gaziantep 5-1 Sivasspor

Süper Lig'in 20. haftasında lider Sivasspor, deplasmanda Gaziantep FK'ya 5-1 mağlup olarak ligde 11 hafta sonra maç kaybetti.

Gaziantep 5-1 Sivasspor
Gaziantep 5-1 Sivasspor
GİRİŞ 02.02.2020 17:53 GÜNCELLEME 02.02.2020 18:52
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 20. haftasında karşı karşıya geldi. Kalyon Stadyumu'nda oynanan ve hakem Arda Kardeşler'in düdük çaldığı maçı Gaziantep FK 5-1 kazandı. Geçen hafta Çaykur Rizespor karşısında puanı 90+3'te kurtaran Sivasspor, bu kez Gaziantep deplasmanından çıkamadı ve ligde 11 maç sonra mağlup oldu.

 

 

Gaziantep'in gollerini 4. ve 44. dakikalarda Alexandru Maxim, 39. dakikada Muhammet Demir, 78. dakikada Souleymane Diarra ve 86. dakikada Kenan Özer atarken Sivasspor'un sayısını 31. dakikada Hakan Arslan kaydetti.

Ligde 11 maç sonra mağlup olan Sivasspor 41 puanda kaldı. 3 maç sonra kazanan Gaziantep ise puanını 27'ye çıkardı. Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor evinde Başakşehir'i konuk edecek. Gaziantep ise deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

 


Stat: Kalyon

Hakemler: Arda Kardeşler, Aleks Taşçıoğlu, Mehmet Metin

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Djilobodji, Kana Bıyık, Toşca, Kayode (Dk. 70 Chibsah), Morais, Oğuz Ceylan, De Souza, Güray Vural (Dk. 65 Diarra), Maxim (Dk. 81 Kenan Özer), Muhammet Demir

Demir Grup Sivasspor: Samassa, Goino (Dk. 62 Yasin Öztekin), Caner Osmanpaşa, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Fatih Aksoy (Dk. 63 Skuleteic) Emre Kılınç, Mert Hakan Yandaş (Dk. 83 De Souza) Erdoğan Yeşilyurt, Yatabare

Goller: Dk. 4, 43 Maxim, Dk. 39 Muhammet Demir, Dk. 78 Diarra, Dk.86 Kenan Özer (Gaziantep FK), Dk. 31 Hakan Arslan (Demir Grup Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Djilobodji, Dk. 45 Kayode, Dk. 53 Güray Vural (Gaziantep FK), Dk. 45 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 45+5 Mert Hakan Yandaş, Dk. 61 Yatabare, Dk. 88 Hakan Arslan (Demir Grup Sivasspor)

YORUMLAR 53
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    balonları söndü
    Cevapla
  • realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Boztepe 52'ye cevap: 1-Orduspor'u ligden düşüren başkan hangi kulübün kongre üyesiydi? 2- O sezon GS'den kiralanan Culio'yu GS maçından önce neden kadro dışı bıraktı? Kulübünüz şimdi hangi ligde? Siz GS'nin pilot takımını mı tutuyorsunuz?
    Cevapla
  • ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı tiyatro şampiyonun kim olacağı belli
    Cevapla
  • Tarık-Sivas 4 yıl önce Şikayet Et
    önce antebi tebrik etmek lazım. sivassporumuza gelince kendimize çeki düzen vermeliyiz. şampiyon oluruz yada olmayız önemli değil. çıkıp maçımızı aslanlar gibi oynamalıyız. bide taraftara sözüm rakip takıma bişey söyleme hakkımız yok herkes mücadelesini verecek. olması gereken de bu. büyük takım olmak kolay değil arkadaşlar. sivasspora büyük takım gözüyle bakılıyor artık.ona göre hareket etmeliyiz.
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Gaziantep spor tebrikler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle