Bilal Başacıkoğlu, Kayserispor'dan ayrıldı

Maddi sorunlar yaşayan Süper Lig ekibi Kayserispor'da Bilal Başacıkoğlu ile yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı kulüpte ayrılanların sayısı 7'ye çıktı.

Bilal Başacıkoğlu, Kayserispor'dan ayrıldı
Bilal Başacıkoğlu, Kayserispor'dan ayrıldı
GİRİŞ 10.12.2019 20:55 GÜNCELLEME 10.12.2019 20:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstikbal Mobilya Kayserispor’un gurbetçi futbolcusu Bilal Başacıkoğlu, Sarı-kırmızılı takıma veda etti. Geçtiğimiz günlerde teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan, Bilal Başacıkoğlu sözleşmesini tek taraflı feshetti.

 

 

Bilal Başacıkoğlu sosyal paylaşım sitesinden açıklama yaptı.

Bilal açıklamasında, "Kulüp için elimden gelen her şeyi yaptım. Ta ki artık kulübün benden desteğini çektiğini hissedene kadar. Doğruluğu hatta bir kaynağı dahi olmayan haberlerle suçlandım. Dışarı yansımayan birçok olumsuz gelişme durumu bu noktaya getirdi. Kulüp bu durumdayken bu olumsuzluklardan bahsetmek istemem, kendime yakıştıramam. Her iki taraf adına da bir son olması en doğrusu diye düşünüyorum. Kayseri’de hayat boyu görüşeceğim birçok arkadaşlık edindim. Kayseri şehri benim için hep özel kalacak, aynı şekilde taraftar da. Oyuncular gelir, gider her zaman kulüp ve arma baki kalır. Bu köklü ve güzide kulüp bir ivmeyi yakalayacak ve yukarıya tırmanmayı başaracaktır. Bu şehir ve bu taraftar daha güzel günleri hak ediyor. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Hoşçakalın” ifadelerini kullandı.

 

 

KAYSERİSPOR'DA YEDİNCİ AYRILIK!

Bilal Başacıkoğlu Kayserispor'dan ayrılan 7. futbolcu oldu. Sarı-kırmızılı ekipte geride kalan hafta Emmanuel Adebayor, Atila Turan, Adryan Tavares, Paul Georges Ntep, Umut Bulut ve Şamil Çinaz ile yollar ayrılmıştı.

YORUMLAR 9
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Takım mali olarak nasıl bu duruma düştü eski yönetimler sorgulanmalı.
    Cevapla
  • Nihat AYDIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Kulüp için elinden gelen herşeyi yapmışlarmış. eğer nokta kadar şerefleri varsa ilk yarıyı değil sezonu tamamlarlar açlarından ölecek halleri yok tabiki. Kulüp bugün çıkmazda ise yarın düze çıkar kayseri gibi bir takım sahipsiz kalamz. FEDERASYON FUTBOLCU KADAR KULÜPLERİ DE DÜŞÜNÜP KARAR VERMELİ.
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbaçeye karşı hayatınızın topunu oynadınız yenince milli bayram ilan ettiniz alma fenerin ahını çıkar işte böyle
    Cevapla
  • Konya 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende konya gel Bilal
    Cevapla
  • VATAN SEVER 4 yıl önce Şikayet Et
    zamanında Mehmet topuzu bjk den Alıp fb verdiğinizde iyidi değil mi Doğru 2 lige Beter olun
    Cevapla
  • Orhan Şengöz 4 yıl önce Şikayet Et
    sanamı soracak kimi kime vereceğini lale
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle