Sumudica: 3 puanı hak etmedik

Süper Lig’in 10. haftasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup eden Gaziantep FK’nın Teknik Direktörü Mariusi Ninel Sumudica, “3 puanı hak etmediğimiz bir maçtı” dedi.

Sumudica: 3 puanı hak etmedik
Sumudica: 3 puanı hak etmedik
GİRİŞ 04.11.2019 22:44 GÜNCELLEME 04.11.2019 22:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Mariusi Ninel Sumudica, “Çok büyük bir 3 puan kazandık. Ama bu 3 puanı hak etmediğimiz bir maçtı. Bazen futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor. Fiziksel olarak iyi değildik. Haftanın içi kupa maçı oynadık ve buradaki 5-6 futbolcu oynamıştı. Bu sebepten takımı yenileyemedim. Sakat ve cezalı çoktu. İki kadro kurmak için yeterli derinliğe sahip değilim. Bazen Allah size yardım ediyor. Son dakikada attığımız gol ile kazandık. Antrenmanda çalıştığımız organizasyondan golü bulduk. 15 puan yaptık. Takımımız çok az rahatladı. Cumartesi günü oynayacağımız Galatasaray maçına odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 6
  • sirto 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir de Fatih Terimin böyle dedigini bir düşünün. ;)...........düsünemiyonuz dimi
    Cevapla
  • Özdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    30 yaşındayım ilk defa bir teknik adamın biz 3 puanı hak etmedik dediğini duydum helal olsunn böyle spor adamları görmek istiyoruz artık...
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    GS yi de dagitirsak tamamdir
    Cevapla
  • okkk 4 yıl önce Şikayet Et
    hımmok
    Cevapla
  • Salih Tuğra 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne kadar eziksiniz. Kuş sürüsünün bir mensubu olduğunu nasılda belli ediyorsun. Ne yapsanız Sezon sonu şampiyon yine Galatasaray.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam i sevmezler ama harbi doğrucu bir adam tebrikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle