Erol Bulut: 'F.Bahçe'nin sıkıntısını biliyorduk'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-1 kazandıkları Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Erol Bulut: 'F.Bahçe'nin sıkıntısını biliyorduk'
Erol Bulut: 'F.Bahçe'nin sıkıntısını biliyorduk'
GİRİŞ 16.09.2019 23:03 GÜNCELLEME 16.09.2019 23:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden Alanyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

 

 

Bulut, takımının liderliğini sürdürdüğü için oldukça mutlu olduğunu söyledi.

"LİDERLİKTEN ÖTÜRÜ ÇOK MUTLUYUZ"

 

 

Buldukları pozisyonları iyi değerlendirdiklerini söyleyen Erol Bulut, "Maçtan önce söylediğim gibi liderlik oynadığımız 3 haftada da bizdeydi. bugün de kazanmak istiyorduk. En azından bir puan alıp liderliği korumak istiyorduk. Yediğimiz golden sonra attığımız gol bizi daha da canlandırdı. Baskılı oynadık ikinci yarıda. Zaten çocuklara söylemiştim. Bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirdik. 4 de olabilirdi. Çok mutluyuz konumumuzu koruduğumuz için." dedi

"F.BAHÇE'NİN SIKINTILARINI BİLİYORDUK"

Fenerbahçe'yi iyi analiz ettiklerini belirten genç teknik adam, "Fenerbahçe'yi analiz ettiğimizde defans arkasına atılan toplarda sıkıntıları olduğunu gördük. Baskıda top kaybettiklerini gördük. Biz de bunları değerlendirdik. Futbolcularım sahaya verdiğim talimatları çok iyi yansıttılar." ifadelerini kullandı.

"HEDEFİMİZ ALANYASPOR!"

Yeni Malatyaspor'da güzel zamanlar geçirdiğini ancak şu an Alanyaspor'a odaklandığını vurgulayan Bulut, "Hemen hemen iki seneye yakın bir Yeni Malatyaspor maceramız vardı. Takımı Avrupa'ya taşıma şansımızı bulduk. Çok güzel zamanlarımız geçti. Tek hedefimiz, düşüncemiz Alanyaspor'u iyi bir noktaya getirebilmek." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 10
  • yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    3 gol 3'ü de defans hatası ,gölün 1.si 45.dk,2.si 46. dk konsantrasyonun düşük olduğu dakikalar. topla oynama %70 fener %30 antalya, üzülme fenerim şampiyonsun, bu sene müthişsin, içerdeki her maçın en az 3-4 fark bu sene,yakında görecekler.,
    Cevapla
  • Fatih Akman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray taraftarı olarak sana katılıyorum, gerçekten güzel oynuyor Fenerbahçe. Sahaya dizilişi pas trafiği oyunun yönünü değişmesi, oyuncuların hareketliliği, defans hariç oyuncu kalitesinin iyi olması hepsi bu sene iyi. Bu maç hem bireysel hatalar hemde nazarlık oldu. Umulur ki bu form devam etmesin. Gerçi bizde takım oturunca baskı yersiniz ve baskıya karşı çok fazla hata yapan oyuncularınız var. 2 hafta sonra derbi. İnşallah bizde toparlanıriz.
    Cevapla
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu bilmeyenmi var,yanal zaten en büyük sıkınıtı
    Cevapla
  • kaysıkentli 4 yıl önce Şikayet Et
    Erol Bulut 3 - Fenerbahçe 1
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ozan Tufan :) Ya daha bişey demiyorum
    Cevapla
  • YERE YAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Alanyasporlu oyunculara püf diyorsun kendi yere atıyor ve hakem de buna izin veriyor. Süperlig de ki oyuncu ve hakem kalitesi gerçekten sürünüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle