Derbi öncesi tepki çeken paylaşıma soruşturma

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Galatasaray-Beşiktaş maçı öncesinde alınan güvenlik önlemleri sırasında stat içerisinden fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşım yapan bekçi hakkında idari soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Derbi öncesi tepki çeken paylaşıma soruşturma
Derbi öncesi tepki çeken paylaşıma soruşturma
GİRİŞ 05.05.2019 17:07 GÜNCELLEME 05.05.2019 17:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Galatasaray-Beşiktaş takımları arasında oynanacak olan Lefter Küçükandonyadis Sezonu Spor Toto Süper Lig Futbol müsabakasından önce alınan tedbirler sırasında, müdürlüğümüz kadrosunda görevli bir çarşı ve mahalle bekçisi tarafından Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu içerisinden fotoğraf çekilmesi ve bu fotoğrafın sosyal medya üzerinden paylaşılması konusu ile ilgili olarak, tespiti yapılan personel hakkında idari soruşturma başlatılmıştır." denildi.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Garibansan konum itibariyle zayıfsan yaptığın şaka bile başına patlıyor bu hep böyle olmuştur. Paylaşmış evet belkide bir arkadaşına falan espirili bi gönderme yapmıştır. Sanatçı aydın ünlü falan filânların günlük kaç haince paylaşımı oluyor ne açığa alan var ne soruşturma başlatan. Vurun garibe
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Soruşturulması gereken okadar çok şey varken bumu soruşturulacak
    Cevapla
  • Mustafa Çoban 4 yıl önce Şikayet Et
    işin yoktu devlet sana iş verdi ne atliyorsun devlet memurusun memurluğunu yap işte. Siyasi taraftarlik bile yok devlet.memurlugunda bugünde kedi yuvasindasin ihac edilsen beşıktaş mi alacak seni ise.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS taraftarı olarak ben de çok merak ediyorum bu paylaşımda ne var ki? Aslan kedigillerden bir hayvandır. Kartalda kuştur. Gereksiz bir soruşturma olmuş sanki. Bekçiler de bir takıma gönül verebilir.
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazı şeyleri çok abartıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle